- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
kár kijelenteni hogy aki tud kezelni és hozzá is fér ilyen gépekhez az nem tud szépet alkotni.
a stílus, a design, mind mind szubjektív. a modding meg jelentős mértékben egyfajta önkielégítés, első körben a készítőjének kell bejöjjön, aztán ha még valakinek tetszik hát annak lehet örülni, de nem feltétlen szempont.
egyébként tudnék mondani kb 10 házat így fejből az elmúlt évekből amiket "szakmunkások" készítettek, persze más más stílusban, de hihetetlen részletesen ki vannak építve és szerintem szépek is. pl én nem szeretem a steampunk témát mégis van amire azt mondom hogy naháááát....
nem gond hogy nem tetszik neked, nem is ez volt a készítő célja, szerencsére nem te rendelted tőle, viszont a rendelkezésre álló tudás valamint eszközpark alapján általánosítani szépérzetre elég meredek
-
wolfman
veterán
Azért eléggé komoly lett ez a ház. Kellett hozzá szakértelem, ha már a munkapad amin dolgozott ennyire frankó (a szakmunkás Józsit nem engednék csak úgy oda higgyedel!
Aztán értem amit mondasz, hogy dizájnra meg elég szegénykés, de épp a cikkben van, hogy sietnie kellett, mert jött a lanparty, funkcionalitását meg bőven teljesíti így is. Talán alapból nem kellett volna ekkora nagy ormótlan nagyra tervezni, mert csak lötyög benne minden, de becsületes egy munka lett.Szóval leszólni nem kell a művet, dolgozott vele rendesen, de tény,hogy nem egy milliondollarpc. Nekem tetszik nagyon, csak én funkcionalitásban mondjuk egyik oldalon egy játékra kihegyezett gép lenne a másikban meg egy netezős, filmezős (kedvezőbb fogyasztással) barátnőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest