Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Persze, hogy lehet, csak itt be kell állítanod, mint az előző szoftoknál, hogy melyik fajtát szeretnéd használni. Nem olyan kényelmes, de engem már zavart amikor kikaptam a zsebemből, fel akartam venni és forgott össze vissza, vagy ha kerestem a névjegyeket és egy kicsit jobban megdöntöttem és már is dobálta a képet.
tariattila: Nem mondod? Megszületett?
-
Gyufaaa
veterán
-
tariattila
veterán
Úgy tudod felvenni, hogy a zöld sávon vízszintesen végighúzod az újjad (lezárt bill.-nél)
(Ébresztőnél ugyanez a szitu.)A kinetikus görgetés működik a névlistában is! ha magát a képernyőt görgeted nem az oldalán a gördítősávot...
Valóban érzékeny a főképernyő névjegysávja de okosan lehet azt görgetni...
A nokia szoftverfrissítés nem teszi hálózat-függetlenné a készüléket (csak szoftver-függetlenné!!!)
-
tariattila
veterán
ha frissítesz ezek után otthon akkor (az itt korábban elhangzottak alapján) már ugyanúgy
a független verzió kerül fel majd a telóra?
Bár ezt továbbra sem értem... A Product kódhoz ugyanis nem nyúlnak a nokiánál
tehát egy esetleges otthoni frissítésnél az eredeti P.C.-hoz való szoftot kínálja majd fel a frissítő...esetleg most beíródott egy modifikációs szám és ezért lehet később mégis pannonos product kódra is letölteni a független szoftokat... csak így tudom elképzelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest