- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
sandor01 #213 üzenetére
Szia!
NSU innen tudod letölteni, telepíted, követed az utasításokat stb... és ha van újabb szoftver, mint ami a telódon van, akkor engedi frissíti a telódat...
Egyéb megoldás: JAF illetve a Navifirm progik kellhetnek (magyar leírás, linkek stb. itt találsz) abban az esetben, ha főzött rom-ot (módosított) szeretnél tenni a telódra. De igény szerint feltehetsz más gyári szoftvereket is (bár neked független, szóval nem sok értelme van) a telódra, tehát lehet akár Telenor, Tréé, Voda, Orange. Movistar stb. szoftveres telód is...
FONTOS: utóbbi esetben, tehát ha nem az NSU programot használod, vagy módosítod a Product Code-ot... a garanciáddal játszol!!!
-
sandor01
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud nekem egy kis útba igazítást adni, hogy a szoftver frissítést honnan tudom letölteni? És hogyan tudom én azt feltenni a saját telefonomre. A készülékem független a kártya vodafone.
Köszönöm a segítséget
Sziasztok.
s
-
Mr.Skynet
senior tag
Feltettem, 2 nappal később este alvás előtt beállítottam, hogy 5-kor kelek és látva, hogy full feltöltött lehúztam a töltőről, reggel pedig nem ébresztett, mert annyira lemerült a semmibe
(háttérben sem futott semmi ez biztos...)
Szóval még tesztelgetem, ezért is nem írtam eddig, de ha még valami nyűgje lesz, megy vissza a korábbi verzió, akkor is ha az csak V40-es, mert mondjuk a zenelejátszó újdonsága totál nem érdekel, a menüben a kinetikus görgetés sem nagyon hatott meg, ha már megszoktam 1,5év alatt, hogy görgőzgetek
Ha esetleg van egyéb újdonsága a V50-nek, akkor az annyira jól működik, hogy észre sem vettem
-
Mr.Skynet
senior tag
V4-est használom, ma este fogom a V5-öt feltenni...
Egyébként V4-el is teljesen elégedett vagyok, nem késik az ébresztés, legalább 2x gyorsabb az elforgatás, 2 hét alatt egyszer sem fagyott le a teló és nem is indult újra, a galériába az új képeket is olyan tempóval mutatja (kis ikonokba) mint ha a számítógépen nézném a mappa tartalmát, zene keresés mivel csak 1 mappát néz (igény szerint) 1-2Gb zenét is 5-7sec alatt belistáz stb... Garmin alatt sem hülyül le a telefon mikor hívnak vagy csak 2-3 alkalommal háttérbe kerül a Garmin és mondjuk üzenetet írok vagy bármit szeretnék csinálni...
Egyszerűen gyors és stabil. Persze vannak egyéb apróságok, más és bővített "főmenük" stb.. Persze minden infó ott van a linken, meg a videón is látszik 1-2 dolog...
-
-
k3n3z
csendes tag
Senkit nem érdekel az új v 50-es firmware, sehol nem írnak vagy beszélnek róla erre felé, se egy hír se semmi, pedig tegnap már elérhető volt az európai vonalon is NSU-ból...
-
Gyufaaa
veterán
Nem várható nokiáéknál valami überbrutál szoft erre a telóra?
-
tariattila
veterán
nekem a 40-es haxolt változata van és semmi probléma vele minden gyors és gördülékeny...
talán még jobb is mint a szűz 40-es... -
babem
csendes tag
Na sikerült a Vodás frissítés.
Nem estem hasra. Lecserélődött a négy fénykép, négy alkalmazásra, egy kisség finomabb lett a görgetés. Lehet hogy nagyok az elvárásaim?
Fogalmam sincs hogy hozom vissza a fontos telszámot. A fényképnézője ugyanolyan gagyi, a nagyitáskor 10sec karikázás. Remélem azért telefonáln tudok majd vele -
Oliverda
titán
Most küldött SMS-t a Nokia hogy a vodás 0577072 product code-hoz is elérhető lett a 40es szoft. Hamarosan próbálom...
-
Mr.Skynet
senior tag
Engem meg az érdekelne, hogy miért van az, hogy térkép szoftvertől függően várok-várok, hogy megmondja hol vagyok jelenleg, 3 példa:
- Nokia Maps, hát ezt én sose tudtam használni 1x talán megmondta hol vagyok de vagy 10 percet vártam rá.
- Garmint használok most, de ritka mikor mondjuk 3 perc alatt "rá is áll a műholdakra" nem pedig csak bűvöli őket vagy nemtom mit csinál, már lát vagy 10-et elvileg, de nem tudja megmondani hol vagyok.
- most 7végén Google Maps (csak sajna netről szedi a térképeit ugye) gondoltam kipróbálom, mert pofátlanul jól és gyorsan működik haverom iPhone 3G telóján. Nos ez valami brutális: épületen belül 10sec alatt már 1 műholdat látott és mire kiértem az udvarra már 4 műholdat látva azt is megmondta hol vagyok.Mondom biztos véletlenül sikerült ilyen gyorsan (miközben offline módban engedélyezett wifi-ről szívta a térképeket) teló kikapcs hátha számít valamit, kipróbáltam még 2x és kevesebb mint 1 percen belül mindig tudta hol vagyok.
Szóval szerintetek mi lehet a gubanc? Talán rosszul kezelik a térkép szoftverek a hardvert
-
D@niel
addikt
Amúgy ezt a kinetikus akármit hamarabb is megoldhatták volna
-
babem
csendes tag
Hali
Légyszi segítsen valaki a frissítésben.
Apple gépet használok, de most felraktam egy Win7-es gépre egy Nokia Software update-t és egy Ovi Suit-et is, a legújabbakat.
Egyik sem hajlandó a frissítést megtalálni.
Vodás a telefonom és 30.... akármi verzó van rajta.
A netet biztosan megtalálja mert apró alkalmazásfrissítéseket talált és fel is telepítette őket.Légyszi valaki, ne maradjon már egy Nokia5800 sem 40-es verzó nélkül
Köszi
-
Gyufaaa
veterán
GPS terén észre vett valaki valamit? A szolgáltatós telefonom sokkal sokkal lassabban ment fel, vagy is talált műholdat mint a független. Ezzel a független szoftal jócskán hamarabb megy fel. Ez időben a szolgáltatós olykor 10-15 percet is kínlódott míg a független ezzel a 40-es szoftal max 2,5 perc volt.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #181 üzenetére
Néztétek a funkciókat? Mennyire lettek butítva a szolgáltatósak?
-
Gyufaaa
veterán
Persze, hogy lehet, csak itt be kell állítanod, mint az előző szoftoknál, hogy melyik fajtát szeretnéd használni. Nem olyan kényelmes, de engem már zavart amikor kikaptam a zsebemből, fel akartam venni és forgott össze vissza, vagy ha kerestem a névjegyeket és egy kicsit jobban megdöntöttem és már is dobálta a képet.
tariattila: Nem mondod? Megszületett?
-
Gyufaaa
veterán
-
jorgi22
tag
FW-frissítés után nem árt hard reset-et csinálni, hogy ne legyenek gondok!!!!
-
sheep
addikt
válasz
blueMerle #172 üzenetére
hmm, nálam abszolút semmi gond a galériával
a hívásnál néha fagyott, de úgy tűnik az is megszűnt
most csináltam hard resetet, a handy shellt sem raktam vissza, minden gyári
eddig nincs semmi probléma, remélem nem is lesz
egyetlen dolog ami nem tetszik az új softban, ez a "huzogatós" () hívásfogadás
baromi kényelmetlen nekem -
bulika25
csendes tag
ezt nem hiszem el.pannonál és vodálnál van frissités ennél retek t-mobilnál nincs.
el mehetnek a p...aba.fel hivtam öket tegnap.azt mondták hogy menyek a nokiához mert ök nem tudnak semmit tenni.mire én:voltam bent a nokiaszervizbe s ök nem tehetikrá.csak tili-toli volt.most akkor kérdezem én hogy mi van?
ez aztán szolgálto. -
sheep
addikt
nálam rakoncátlankodik a teló mióta fent van a 40-es: a rádió gombjai pár mp után lefagynak.
(mindig lefagy, kivétel nélkül, már be sem kapcsolom a rádiót, pedig régen sokat használtam)
A rádió megy, de a gombok nem működnek, ki és be kell kapcsolnom a telefont
néha nem tudom felvenni a hívást, és átlagban is instabilabb lett a rendszer, viszont gyorsabb.
van vkinek ilyen problémája? -
Mr.Skynet
senior tag
Vagy figyelmetlenül olvastam vissza vagy nem írta senki de megjelent a Pannon-nál is a 40-es szoft.
ui.: bár lehet, hogy csak nekem újdonság vagy már senkit sem érdekel
-
Gyufaaa
veterán
Használja valaki a Nokia szótár progit a telón? Kérdésem az lenne, hogy a rákba lehet leszedni a nokia oldaláról a kiegészítő nyelveket, mert bármelyikre rákattintok, csak a Licenset mutatja.
-
Oszkár26
tag
Hali szeretnék venni egy 5800-át de nem tudom hogy frissíteni sorba kell (csak pl:v2-külön-v3-külön-v4.....)vagy a legutolsót elég feltenni és ezzel mindent felrak?a leegutolsó tartalmazza az összes frissítést vagy csak az aktuális problémára a megoldást?
A válaszokat előre is köszi!!! -
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #155 üzenetére
Hát igen. Most már az enyém is szuperul üzemel független szoftal. Az tuti, hogy jobb. De nekem a szervíz sajna sehogy sem akarta felrakni rá a függetlent. De megoldódott.
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #153 üzenetére
Jah. Látom. Írtad is!
-
proSpidA
csendes tag
nekem vodás a telon de egyszerüen akármit csinálok nem frissíti se nsu se maga a telefon de még azt hiszem a 21. es szoftver van fent mi lehet a hiba?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #148 üzenetére
Meg van a megoldás. Valóban a flash. Nem találom viszont azt a leírást, ahol a gyorsindító ikon számának a bővítésére van lehetőség, hogy ne csak 4 hanem 6 férjen el a kijelzőn.
-
válasz
tariattila #148 üzenetére
Nem tudok arrol, hogy frissitettek volna a HelloOX2-t, ugyhogy valoszinunek tartom, hogy a JAF-fal felflashelt modositott firmware a megoldas. TokLac linkelt egy leirast a nagy topikban.
-
Gyufaaa
veterán
Hmm. Kaptam egy infót, hogy állítólag 40-es szoftot nem lehet Helloox-al butitani.
-
Gyufaaa
veterán
Helloox-ot használtok? Előzö szoftokon nekem fenn volt és hibátlanul működött. Erre fel akartam tenni és a fájlok kicsomagolását kb 15perc után megszakítottam. Folyamatosan futott a cucc, már mint ami a folyamatcsíkot jelzi, a telefon sem fagyott ki, de nem akarta abbahagyni a másolásokat. Nem emlékszem rá már pontosan mennyi idő is volt ez anno, de lehet ez normális?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #143 üzenetére
Fenn a cucc. Szuper lett
-
tariattila
veterán
RM-356 Vodafone Hungary HU (Full) Live! Red V1-MR (0582886)
Az itteni olvasóknak is ideírom a "Vodás Piros 5800-ás" jóhírt... kijött a 40-es!!!
Tölts!...TŰZ
-
Gyufaaa
veterán
Megtörtént a frissítés Nokiáéknál, de semmi változás, ami a szoftverfrissítést megoldotta volna. Közben összefutottam egy szervizessel, aki megoldja a nyelvét. Holnap viszem is hozzá.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #140 üzenetére
Rendben. Köszönöm!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #138 üzenetére
Hát igen! Érdekes, de megpróbálom ezt a verziót. Hátha!
sheep: THX!!
-
tariattila
veterán
Megéri a szervízt b*sztatni...az is jó ha a független 31-est rakják rá (ha az újat akkor mégjobb...)
Elbeszélések szerint ha ott rakják rá a 31-est utána otthon már tudsz frissíteni PC manipulálás nélkül is... (ezt a verziót nem próbáltam, nem is tudom, hogy így működik-e...)
Ha működik akkor pedig nem értem, hogy hogyan... -
Gyufaaa
veterán
Ahamm. Már vágom. Google az én barátom. Hát azt hiszem előbb megpróbálom még1x a szervízt.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #132 üzenetére
A garancia az úgy is "csak" ez az 1 év amit a szolgáltató ad nem? Ha ez így van, akkor segítenél abban, hol tudom a product kódot átírni? Egy hónapja voltam benn kb az egyik szervízben, de ott azt mondta a gyerek, hogy nem tudja feltenni az újat, mert ez T-s. Viszont a problémám a következő a 31-es szoftal. Az ébresztőóra miután kikapcsolt állapotban ébreszt a teló és visszanyomom szundiban, utána kifagy az egész teflon és csak a memkártya kiszedése után tudom bekapcsolni. Ha az ébresztőt nem használom semmi gond. Szerinted próbáljam meg, hogy beviszem és ha nem is az újra, de a 31-est lefrissíti utána lehet rá esélyem, hogy le tudom frissíteni az újra?
Vagy ne kínlódjak vele és írjam át a produktot. Amiben ha kérhetném esetleg segítséged.
-
slider00
csendes tag
válasz
tariattila #133 üzenetére
"Ha Phoenix-szel csinálod, akkor is átíródik a PC, de akkor az NSU nem képes naplózni róla. Így mindaddig nem vész el a garancia, ameddig rá nem csatlakozol NSU-val frissítési célzattal a Nokia szerverére.
De a telefonban azonban igen. Azonban ha utána visszaírod az eredetire pl. NSS-sel, akkor észrevétlen marad a PC-csere.
Ha vissza van írva az eredetire pc-re NSS-sel akkor utána lehet már frissíteni NSU-val ha jött ki ujabb szolgáltatós fw mert akkor az eredeti pc-vel frissít.
De ha nem jött ki akkor megint Phoenix és akkor NSS-sel visszaírni a pc-t."egy, a témával foglalkozó helyről, köszönettel Macikának és Potter55 nek
-
tariattila
veterán
Ki kell, hogy adja ez nem vitás...Ez egy olyan volumenű változtatás a szoftveren, hogy nem sunnyoghatják el... az sajnos már más kérdés, hogy meddig ülnek a babérjaikon...
(szerintem elég sokáig...mivel nem egy reflektorfényben álló tipus ez már...és egyébként is belesz*rnak ők nagyívben...)
IGEN prod.kód átírással garancia vesztés...azt még megpróbálhatod, hogy Nokiához elviszed, hogy pl.: a böngésző kilép és nem tudod használni vagy ilyesmi hibát adsz elő... itt a fórumban valaki már sikeresen upgradelte a szoftverét ilyen módszerrel...így megmarad a garid!! és lesz egy szolgáltatófüggetlen új szoftod...
legvégső esetben átírod a prod.kódot és otthon le tudod frissíteni akár...
pár napja megnéztem a Navifirm programmal,hogy az az új szoftvert mely prod.kódokon lehet elérni...(nem sok szolgáltató adta ki..) a T pedig az utolsók közt lesz ez 1000 %... -
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #129 üzenetére
Látom az egyik hsz-edben írtad, hogy feltetted a 40-es szoftvert a telóra. Nekem is T-Mobilos van. Voltam benn Nokia szervízben, de nekem nem rakta fel a csávó az újat. Hogyan tudnám saját magam ezt megoldani? Persze ha meg lehet..
Most már 1 éves lesz a teló. Ezt a product kódot ha átírom, akkor a gyártói (már ha van olyan) garit is elvesztem? Vagy ez hogy működik? Előre is köszi a válaszokat!
Esetleg azt nem lehet tudni, hogy mikor illetve, hogy egyáltalán kiadja-e a szoftot a T? -
slider00
csendes tag
válasz
tariattila #129 üzenetére
nah megoldódott a gond, megy a wifi
valóban a szoftvertelepítés után hard reset kell, köszi a segítséget!
a productkódot a telepítés végén visszaírtam, így elvileg a gari megmaradt.
-
slider00
csendes tag
válasz
tariattila #127 üzenetére
reset után a t-mobilos netnél ugyanaz a szitu, a gyári böngésző nem megy fel rá , ugyanazt írja ki, a wifi-t pedig majd legkorábban estefele tudom megnézni, megírom majd, kíváncsi leszek rá.
Milyen másik böngészőt használsz?
-
slider00
csendes tag
Rendben, Köszi, kipróbálom!
-
slider00
csendes tag
válasz
tariattila #123 üzenetére
Nem azt nem csináltam. Az megoldhatja a gondot?
-
slider00
csendes tag
a Phonix nevü szoftverrel frissítettem az eredetileg t-mobilos telóm.
Az a fő probléma, hogy csatlakozni tudok a hálózathoz, azonban ha elkezdem a böngészést a következő hibát írja ki:kapcsolat választása: (kiválasztom a tmobile hálózatát vagy sima wlant , amire csatlakozik a wlan menüpont alatt)
csomagkapcsolt adatok:
a csomagkapcsolt kapcsolat nem áll rendelkezésre,web: a művelet nem hajtható végre.
a beállítások kapcsolat menüpont alatt a célok szerepelnek, amihez kapcsolódni szeretnék. Korábban ugyanezeket próbáltam, s a szoftverfrissítés elött nem volt gond. v40-es szoft. van jelenleg, az itt leírtak alapján frissítettem, Gps, sms hívás, minden működik rendese, kipróbáltam.
Szerintetek mi lehet a gond, fontos lenne? segítséget előre is köszi! -
sheep
addikt
válasz
tariattila #119 üzenetére
és tényleg
köszi az infókat!
bár engem idegesít ez az "ujjamat végighúzom" dolog, sztem így sokkal kényelmetlenebb a hívást fogadni -
tariattila
veterán
Úgy tudod felvenni, hogy a zöld sávon vízszintesen végighúzod az újjad (lezárt bill.-nél)
(Ébresztőnél ugyanez a szitu.)A kinetikus görgetés működik a névlistában is! ha magát a képernyőt görgeted nem az oldalán a gördítősávot...
Valóban érzékeny a főképernyő névjegysávja de okosan lehet azt görgetni...
A nokia szoftverfrissítés nem teszi hálózat-függetlenné a készüléket (csak szoftver-függetlenné!!!)
-
sheep
addikt
válasz
tariattila #117 üzenetére
igazából én sem értem
a lényeg, hogy a 40-es van fent, de a pannonnál még a 30-as az utolsó ami elérhető
ki kéne próbálnom egy trés vagy vodkás sim-mel hátha működikmás:
össze vagyok kicsit keveredve ezzel a szofttal:
-a teló sokkal gyorsabb, ennek nagyon örülök
viszont az előbb hívott vki, de nem tudtam felvenni, hiába nyomtam a képernyőt, csak miután oldalt a bill-zár gombot megnyomtam engedte felvenni a hívást
ezt nem tudja vki hogy lehet kikapcsolni? eddig nem volt ilyen problémám
a másik, hogy vannak a főképernyőn ikonok a névjegyekhez
jópofa dolog, de ha görgetni akarom, állandóan megnyitja őket, túl érzékeny az egész
ezen lehet állítani valahol?
és még egy dolog: a kinetikus görgrtés hol működik? a főképernyőn okés, de máshol (névjegyzék, zenék stb) nem látomköszi előre is
-
tariattila
veterán
ha frissítesz ezek után otthon akkor (az itt korábban elhangzottak alapján) már ugyanúgy
a független verzió kerül fel majd a telóra?
Bár ezt továbbra sem értem... A Product kódhoz ugyanis nem nyúlnak a nokiánál
tehát egy esetleges otthoni frissítésnél az eredeti P.C.-hoz való szoftot kínálja majd fel a frissítő...esetleg most beíródott egy modifikációs szám és ezért lehet később mégis pannonos product kódra is letölteni a független szoftokat... csak így tudom elképzelni... -
sheep
addikt
válasz
tariattila #115 üzenetére
a függetlent rakták fel
azt mondta a csaj, hogy pannonost nem is tud felrakni, csak a legújabb 40-est
szal meglepődtem hogy ilyen simán ment -
sheep
addikt
na simán felrakták a szervízben a 40-es szoftot a pannonos, garis telómra
a csaj teljesen képben volt, garipapírt elkérte, belepecsételt, 1 óra altt megvolt
érezhetően gyorsabb a teló -
sheep
addikt
én ma megyek a helyi nokia szervizbe szoftverfrissítésre
a telóm pannonos, garis
egy próbát megér, hátha felrakják az újat....elmentem megkérdezni a frissítést, a csajnak azt mondtam (és ez igaz is), hogy sz.gépen keresztül nem megy a frissítés
remélem a legújabbat rakják fel, de még rákérdezek ha megyek hozzájuk -
sbazsi
veterán
éljen a vodafone élelem és víz nélkül amíg nem adják ki az új szoftot.
-
tariattila
veterán
Fejlemény: néha már le megy a jel az útról... néha pedig ugyan az a helyzet...
Csak az a baj, hogy nem tudom minek a függvénye... -
tariattila
veterán
Na látom csak az én 5800-ám csinálja ezt a szarságot...vagy csak engem zavar...
Ja közben beújítottam ezzel a 3.03 Maps-el Navigáll a lábán..és ez is az úton hajlandó botorkálni még gyalogos módban is... ajajaj... pedig hogy sztárolják a gyalogos navi részét... -
tariattila
veterán
Annyira vagyok tájékozott, hogy tudom: a 31.0.101. szoftver nem tartalmaz QuickOffice-t
és sajna a 40.0.005. sem...
De a 4.2es (csak olvasó) verzió teljesen legálisan letölthető... Én erről beszéltem mindkét esetben, amikor nem szidtam az új és régi szoftvert csak logikát nem láttam a különbözőségben...
Mondjuk nem értem, hogy akik régi szoftot használnak mennyivel érdemlik meg jobban a gyári Q.office-t mint akik frissítenek...Ez kedves nokia vérlázító! Még akkor is ha a változtatás jogát fenntartják...
Már fele ennyibe kerülő mobilok is tudnak excel,word fájlokat olvasni...Hát sajna nálam gyalogos módban sem hajlandó elhagyni az utat a gps-pozíció...
Terepen meghal mutatni... újra kell indítanom a Maps-et, hogy megtaláljon...utána követ az első térképen szereplő útig majd terepre érve ismét leáll és ottmarad...NA EZT VISZONT SZIDOM!!!
Érdekesség: a Google Maps tökéletesen pozicionál! (imádom) A GarmiMobilXT szintén tökéletesen pozicionál !!! Akkor hogy is van ez? jelet mindhárom szoftver gyorsan talál és biztosan tart...
Próbáltam ismerős 5800-t is V2.X és V3.X szoftverekkel...ugyan ezt tapasztaltam..
Másnál is így van ez???????????????sheep: szerintem a HardReset csak a telefonon dolgozik...
-
sheep
addikt
hello
ha hard resetet csinálok, akkor ki kell vennem előtte a memóriakártyát, vagy csak a telefonmemóról törli az adatokat? -
válasz
tariattila #103 üzenetére
nem kimondottan lenéző stílusban írtam a hozzá nem értést, csupán azt akartam éreztetni, hogy attól még nem feltétlenül hiba valami, ha az új szoftverben - szerinted vagy ténylegesen - nem úgy működik valami, mint a régiben, és emiatt nem kell azonnal a szolgáltatót és sgyártót szidni!
teljes reset (*#7370# vagy megfelelő szoftver esetén kikapcsolt állapotban; zöld + piros + kamera + főkapcsoló) után csak az marad a telcsin, amit az alapszoftver tartalmaz, így szerintem a 31-es szoftver alapban tartalmazta a quickoffice alkalamzást, a 40-es pedig már nem!
a garmin és társai alkalmazásokba inkább nem megyek bele - kivéve, ha legális változatok...
nsu (pc suite/ovi suite) által történő frissítés előtt ajánlott a teljes reset, ha pedig fota útján frissítődik a szoftver, akkor utána! bizonyos telefonoknál/szoftver verzióknál van lehetőség arra, hogy nem nullázza a tartalmat/beállításokat...stb a frissítő, csupán ráhúzza a frissítést, de ez nem minden esetben adott! szerintem jobb is, ha teljes reset után történik a frissítés - de ez csak egyéni vélemény!
a térképpel kapcsolatban; nálam az n97 telcsin úgy működik, hogy autós módban nem megy be például a házak közé - ahol nincs út -, gyalogos módban viszont igen! -
tariattila
veterán
nem tudom nálad N97-en mit mutat a NokiaMaps ha lemész az útról terepre....de engem szénné idegesít,hogy nem követ a pozició hanem a térképen lévő úton leragad és ott zizeg míg egy másik jelzett úthoz nem érek...ott hirtelen oda ugrik és részéről ez rendben van...??
E52 volt az 5800 előtt...az ugyanezzel a verziójú maps-el és térképadattal miért tudott rendes, valós poziciót mutatni???
Szerintem ez is érdekes...
Inkább ebben segíts ha te ennyire képben vagy mindenben...Két nap után teljes megelégedéssel nyúzom az új szoft-ot...eddig bug mentes...
Nem akartam megtartani ezt a gépet de ha így folytatja lehet marad... /bár a böngésző a bögyömben van a néha-néha kilépésével.../ Amíg az opera ilyen jól működik addig megleszünk... -
tariattila
veterán
Ugye az ember folyamatosan fejlődik tanulván saját hibáiból...
Csak pár érdekesnek vélt dolgot vetettem fel pl.: 31.0.101. szoftvernél hardreset után miért marad meg a QuickOffice és a 40.0.005.-nél HR után miért nem... ez szerintem érdekes...És a GPS-re felvetett kérdésem amire sem a t-mobil-nál sem pedig a nokiánál nem tudtak válaszolni... Akkor ki a hozzá nem értő? Én vagy aki ezzel foglalkozik (vagy legalábbis kellene, hogy foglalkozzon...) Nem értelek...
-
tariattila
veterán
Köszi az építő kritikát...
Azért annyira értek hozzá (senkitől nem kaptam segítséget...) , hogy T-mobilos 5800-ra elsőre fel tudtam rakni a 40.0.005. szoftvert, Quickoffice-t, Garmin Mobile XT- teljes európa térképet, X-plore-t, Taskman progit és amiket használok...ja és átlátszó témát az új főképernyőre...
Nekem ennyi pont elég...
A fórumokat olvasgatva pedig inkább a küszködést tapasztalom ezügyben...
Akkor ki a hozzánemértő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- EAFC 25
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest