- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Nem várható nokiáéknál valami überbrutál szoft erre a telóra?
-
Gyufaaa
veterán
GPS terén észre vett valaki valamit? A szolgáltatós telefonom sokkal sokkal lassabban ment fel, vagy is talált műholdat mint a független. Ezzel a független szoftal jócskán hamarabb megy fel. Ez időben a szolgáltatós olykor 10-15 percet is kínlódott míg a független ezzel a 40-es szoftal max 2,5 perc volt.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #181 üzenetére
Néztétek a funkciókat? Mennyire lettek butítva a szolgáltatósak?
-
Gyufaaa
veterán
Persze, hogy lehet, csak itt be kell állítanod, mint az előző szoftoknál, hogy melyik fajtát szeretnéd használni. Nem olyan kényelmes, de engem már zavart amikor kikaptam a zsebemből, fel akartam venni és forgott össze vissza, vagy ha kerestem a névjegyeket és egy kicsit jobban megdöntöttem és már is dobálta a képet.
tariattila: Nem mondod? Megszületett?
-
Gyufaaa
veterán
-
Gyufaaa
veterán
Használja valaki a Nokia szótár progit a telón? Kérdésem az lenne, hogy a rákba lehet leszedni a nokia oldaláról a kiegészítő nyelveket, mert bármelyikre rákattintok, csak a Licenset mutatja.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #155 üzenetére
Hát igen. Most már az enyém is szuperul üzemel független szoftal. Az tuti, hogy jobb. De nekem a szervíz sajna sehogy sem akarta felrakni rá a függetlent. De megoldódott.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #153 üzenetére
Jah. Látom. Írtad is!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #148 üzenetére
Meg van a megoldás. Valóban a flash. Nem találom viszont azt a leírást, ahol a gyorsindító ikon számának a bővítésére van lehetőség, hogy ne csak 4 hanem 6 férjen el a kijelzőn.
-
Gyufaaa
veterán
Hmm. Kaptam egy infót, hogy állítólag 40-es szoftot nem lehet Helloox-al butitani.
-
Gyufaaa
veterán
Helloox-ot használtok? Előzö szoftokon nekem fenn volt és hibátlanul működött. Erre fel akartam tenni és a fájlok kicsomagolását kb 15perc után megszakítottam. Folyamatosan futott a cucc, már mint ami a folyamatcsíkot jelzi, a telefon sem fagyott ki, de nem akarta abbahagyni a másolásokat. Nem emlékszem rá már pontosan mennyi idő is volt ez anno, de lehet ez normális?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #143 üzenetére
Fenn a cucc. Szuper lett
-
Gyufaaa
veterán
Megtörtént a frissítés Nokiáéknál, de semmi változás, ami a szoftverfrissítést megoldotta volna. Közben összefutottam egy szervizessel, aki megoldja a nyelvét. Holnap viszem is hozzá.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #140 üzenetére
Rendben. Köszönöm!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #138 üzenetére
Hát igen! Érdekes, de megpróbálom ezt a verziót. Hátha!
sheep: THX!!
-
Gyufaaa
veterán
Ahamm. Már vágom. Google az én barátom. Hát azt hiszem előbb megpróbálom még1x a szervízt.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #132 üzenetére
A garancia az úgy is "csak" ez az 1 év amit a szolgáltató ad nem? Ha ez így van, akkor segítenél abban, hol tudom a product kódot átírni? Egy hónapja voltam benn kb az egyik szervízben, de ott azt mondta a gyerek, hogy nem tudja feltenni az újat, mert ez T-s. Viszont a problémám a következő a 31-es szoftal. Az ébresztőóra miután kikapcsolt állapotban ébreszt a teló és visszanyomom szundiban, utána kifagy az egész teflon és csak a memkártya kiszedése után tudom bekapcsolni. Ha az ébresztőt nem használom semmi gond. Szerinted próbáljam meg, hogy beviszem és ha nem is az újra, de a 31-est lefrissíti utána lehet rá esélyem, hogy le tudom frissíteni az újra?
Vagy ne kínlódjak vele és írjam át a produktot. Amiben ha kérhetném esetleg segítséged.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tariattila #129 üzenetére
Látom az egyik hsz-edben írtad, hogy feltetted a 40-es szoftvert a telóra. Nekem is T-Mobilos van. Voltam benn Nokia szervízben, de nekem nem rakta fel a csávó az újat. Hogyan tudnám saját magam ezt megoldani? Persze ha meg lehet..
Most már 1 éves lesz a teló. Ezt a product kódot ha átírom, akkor a gyártói (már ha van olyan) garit is elvesztem? Vagy ez hogy működik? Előre is köszi a válaszokat!
Esetleg azt nem lehet tudni, hogy mikor illetve, hogy egyáltalán kiadja-e a szoftot a T?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Le Mans Ultimate
- Horgász topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest