- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Feltettem, 2 nappal később este alvás előtt beállítottam, hogy 5-kor kelek és látva, hogy full feltöltött lehúztam a töltőről, reggel pedig nem ébresztett, mert annyira lemerült a semmibe
(háttérben sem futott semmi ez biztos...)
Szóval még tesztelgetem, ezért is nem írtam eddig, de ha még valami nyűgje lesz, megy vissza a korábbi verzió, akkor is ha az csak V40-es, mert mondjuk a zenelejátszó újdonsága totál nem érdekel, a menüben a kinetikus görgetés sem nagyon hatott meg, ha már megszoktam 1,5év alatt, hogy görgőzgetek
Ha esetleg van egyéb újdonsága a V50-nek, akkor az annyira jól működik, hogy észre sem vettem
-
Mr.Skynet
senior tag
V4-est használom, ma este fogom a V5-öt feltenni...
Egyébként V4-el is teljesen elégedett vagyok, nem késik az ébresztés, legalább 2x gyorsabb az elforgatás, 2 hét alatt egyszer sem fagyott le a teló és nem is indult újra, a galériába az új képeket is olyan tempóval mutatja (kis ikonokba) mint ha a számítógépen nézném a mappa tartalmát, zene keresés mivel csak 1 mappát néz (igény szerint) 1-2Gb zenét is 5-7sec alatt belistáz stb... Garmin alatt sem hülyül le a telefon mikor hívnak vagy csak 2-3 alkalommal háttérbe kerül a Garmin és mondjuk üzenetet írok vagy bármit szeretnék csinálni...
Egyszerűen gyors és stabil. Persze vannak egyéb apróságok, más és bővített "főmenük" stb.. Persze minden infó ott van a linken, meg a videón is látszik 1-2 dolog...
-
-
Mr.Skynet
senior tag
Engem meg az érdekelne, hogy miért van az, hogy térkép szoftvertől függően várok-várok, hogy megmondja hol vagyok jelenleg, 3 példa:
- Nokia Maps, hát ezt én sose tudtam használni 1x talán megmondta hol vagyok de vagy 10 percet vártam rá.
- Garmint használok most, de ritka mikor mondjuk 3 perc alatt "rá is áll a műholdakra" nem pedig csak bűvöli őket vagy nemtom mit csinál, már lát vagy 10-et elvileg, de nem tudja megmondani hol vagyok.
- most 7végén Google Maps (csak sajna netről szedi a térképeit ugye) gondoltam kipróbálom, mert pofátlanul jól és gyorsan működik haverom iPhone 3G telóján. Nos ez valami brutális: épületen belül 10sec alatt már 1 műholdat látott és mire kiértem az udvarra már 4 műholdat látva azt is megmondta hol vagyok.Mondom biztos véletlenül sikerült ilyen gyorsan (miközben offline módban engedélyezett wifi-ről szívta a térképeket) teló kikapcs hátha számít valamit, kipróbáltam még 2x és kevesebb mint 1 percen belül mindig tudta hol vagyok.
Szóval szerintetek mi lehet a gubanc? Talán rosszul kezelik a térkép szoftverek a hardvert
-
-
tariattila
veterán
Megéri a szervízt b*sztatni...az is jó ha a független 31-est rakják rá (ha az újat akkor mégjobb...)
Elbeszélések szerint ha ott rakják rá a 31-est utána otthon már tudsz frissíteni PC manipulálás nélkül is... (ezt a verziót nem próbáltam, nem is tudom, hogy így működik-e...)
Ha működik akkor pedig nem értem, hogy hogyan... -
tariattila
veterán
Ki kell, hogy adja ez nem vitás...Ez egy olyan volumenű változtatás a szoftveren, hogy nem sunnyoghatják el... az sajnos már más kérdés, hogy meddig ülnek a babérjaikon...
(szerintem elég sokáig...mivel nem egy reflektorfényben álló tipus ez már...és egyébként is belesz*rnak ők nagyívben...)
IGEN prod.kód átírással garancia vesztés...azt még megpróbálhatod, hogy Nokiához elviszed, hogy pl.: a böngésző kilép és nem tudod használni vagy ilyesmi hibát adsz elő... itt a fórumban valaki már sikeresen upgradelte a szoftverét ilyen módszerrel...így megmarad a garid!! és lesz egy szolgáltatófüggetlen új szoftod...
legvégső esetben átírod a prod.kódot és otthon le tudod frissíteni akár...
pár napja megnéztem a Navifirm programmal,hogy az az új szoftvert mely prod.kódokon lehet elérni...(nem sok szolgáltató adta ki..) a T pedig az utolsók közt lesz ez 1000 %... -
asysoft
aktív tag
Bementem a Westendben lévő Nokia szervizbe garancialappal a kezemben, egy órával később már az -akkor- új firmware virított a készülékemen, ennyi, s nem is került semmibe sem
(An)Dante: Én próbáltam elkerülni a regisztrációt, de csak "OK"-ot tudtam nyomni, piros gombra is csak pittyegéssel reagált. Jobb ötlet híján kénytelen voltam engedni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged