- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
Te írtad, hogy szerinted a Realme - nek is vannak érthetetlen húzásaik. Valójában a gyártó úgy játszik a telefonok, márkák paramétereivel, ahogy épp szerinte üzletileg a legkedvezőbb. Ha nem vonzó az egyik márka, akkor vonzóvá teszik a másikat, esetleg megint vonzóvá teszik az egyiket... Várni szerintem nem lehet egyiktől se semmit, az fog történni, amilyen szerepet épp rájuk osztanak.
-
Füleske
addikt
Egy gyártó, több márkanév. Csak a gyártó döntése, hogy az adott telefon melyik márka készüléke lesz. De előfordulnak konkrétan ugyanazok a termékek különböző márkanév alatt is, pl. a Poco F2 Pro - m egy az egyben Redmi K30 Pro is.
#8 Kawauso: Neked is csak ezt tudom írni: csak a gyártó döntése, hogy az adott telefon melyik márka készüléke lesz. "A leírtak ellenére is többet várok tőlük már, mint például a OnePlus-tól." Ez így ebben a formában szerintem értelmetlen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest