- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kawauso
aktív tag
Igen, vannak érthetetlen húzásaik, de ők még úgy érzem, hogy nem értek fel a képzeletbeli csúcsukra, a OnePlus pedig igen. Mindeközben elvesztette a OnePlus azt, amiért igazán szerették őket. A Realme is bejárhatja ezt az utat, de az még a jövő zenéje. A OnePlus most beszorult középre a szememben. Nem elég jó ár-érték arány bajnoknak se belépő se haladó szinten, mert ezt lefedi a Realme, de a prémium közép vagy felső prémium kategóriában meg mást választanak az emberek, házon belül Oppo-t vagy Vivo-t.
-
Füleske
addikt
Te írtad, hogy szerinted a Realme - nek is vannak érthetetlen húzásaik. Valójában a gyártó úgy játszik a telefonok, márkák paramétereivel, ahogy épp szerinte üzletileg a legkedvezőbb. Ha nem vonzó az egyik márka, akkor vonzóvá teszik a másikat, esetleg megint vonzóvá teszik az egyiket... Várni szerintem nem lehet egyiktől se semmit, az fog történni, amilyen szerepet épp rájuk osztanak.
-
Kawauso
aktív tag
A OnePlus nem vonzó már, ez az egyéni véleményem. Alternatívát nyújtanak árszegmensekben, de tavaly egyszer sem éreztem azt, hogy az övék lenne az egyértelmű befutó egy adott árszinten vagy akár a "második hely". A Realme a belépő és haladó szintet szerintem jobban hozza, de akár a középkategóriát is. Hiába vannak hasonlóságok a OnePlus és a Realme telefonok között, egy szimpla kedvező árfekvés is már a Realme felé billenti számomra a mérleg nyelvét, különösen a szeretett OxygenOS halála után. Ergo a OnePlus elvesztette az egyediségét, amiért annyira közkedvelt volt. Többen leírták ugyanezt MKBHD, Dave2D, vagy Mrwhosetheboss videók alatt a hozzászólások között. Elég nagy az egyetértés abban, hogy a 7 Pro volt a OnePlus csúcsa.
-
Füleske
addikt
Egy gyártó, több márkanév. Csak a gyártó döntése, hogy az adott telefon melyik márka készüléke lesz. De előfordulnak konkrétan ugyanazok a termékek különböző márkanév alatt is, pl. a Poco F2 Pro - m egy az egyben Redmi K30 Pro is.
#8 Kawauso: Neked is csak ezt tudom írni: csak a gyártó döntése, hogy az adott telefon melyik márka készüléke lesz. "A leírtak ellenére is többet várok tőlük már, mint például a OnePlus-tól." Ez így ebben a formában szerintem értelmetlen.
-
Kawauso
aktív tag
Az Oppo kapcsán szeretem a Reno széria tragédiáját mesélgetni. Ránézel a Reno2-re, etalonnak számít. Aztán megindult a visszafejlődés és a mostani Reno7-ig bezárólag majdhogynem túlárazott e-hulladék az összes, nagyon kevés kivétellel. Ha Oppo, akkor kizárólag a Find X szériát választanám.
A Vivo szintén ilyen a szememben. A flagship készülékeiken kívül rengeteg a felesleges, nem versenyképes ajánlat.
Az IQOO tetszik, csak hazai forgalmazás nélkül nem választanám. -
-
Graphics
Jómunkásember
Ez olyan, hogy a Realme csak azért jött létre.
Aztan majd jon egy gyártó újabb al-almárkája es majd azé lesz ez a szerepkör, a Realme felszalad a dragabb ársávba és vege is a tündérmesének.
Van már jó terméke, érdemes kipróbálni azt is
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Kawauso
aktív tag
Szurkolok nekik, de még mindig vannak érthetetlen húzásaik. Valahogy szeretik kiegyensúlyozni a készülékeiket, holott nem pont az lenne a lényeg, hogy a Pro és a Pro+ jobb legyen a simánál? Ez a Pro+ egy tök jó készülék, ha helyén van kezelve, de számomra érthetetlen, hogy miért hagyják 90Hz-en a kijelzőt, ha a Pro 120Hz-es? Vagy ott a tendencia, hogy 3 éven keresztül volt SD720G a Pro változatokban, a sima pedig hiába kapott Mediatek Helio-t, minden évben erősebb volt. Az idei "flagship" készülékük sem flagship.
A leírtak ellenére is többet várok tőlük már, mint például a OnePlus-tól.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Remélem a Realme átveszi a Xiaomi helyét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest