- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
NathanCullen #102 üzenetére
szívesen, nem Apple fröcsögő hsz volt, inkább azt nem szeretem ha valaki szépnek és jónak talál valamit, automatikusan azt hiszi mindenki így látja, aki pedig nem, annak "nincs ízlése" , "kötsög" stb
én pl nem vagyok oda a fekete i4-es designjáért annyira, és, attól még mert te igen, nekem is kell hogy tetszen
mind1 csak elvek
pl az iMac, Air, régi iphone az szép, de pl a Macbook, új iPhone olyan közepes inkább, egyes iPodok meg szerintem rondák
ennyit a felsőbbrendű designról
de ha nem ért valaki ezzel egyet mert nála fordítva van elfogadom, ha minden apple terméktől irtózik azt is
-
Dany007
veterán
válasz
NathanCullen #104 üzenetére
Igen de pl windowsban az ikonokat meglehet növelni. Ergo ha nagyobb felbontásra teszed a kijelzőt nem kell szemüveg az olvasáshoz / látáshoz, mert van lehetőség a szöveget is és az ikont is növelni.
Elég nagy badarság lenne mondjuk megmaradni 800x600-as felbontáson csak azért, mert az ikonok és a szöveg 1920x1080-ban jóval kisebb méretű azonos kijelzőátmérő esetén. De itt is van megoldás. Megoldást kell találni.
A 3,5 col kicsi. Netezésnél, filmezésnél, navigációnál is sokkal kényelmesebb és kellemesebb lenne akár a 4 col is. Több nem kell, de annyi már kéne.
Azért mert valamit 5 éve használsz attól még azt meg lehet változtatni főleg ha más szempontokból jobb lenne a készülék. Elég csúnya lett volna ha megmaradnak a CRT monitorok csak mert megszoktuk a gyakorlatilag 0ms válaszidőt.
Így most vannak olcsó 100-150 centis TV-k de van egy minimális válaszidő amit eltudunk még viselni. Kompromisszum.szerk.:
Egy 4 colos androidot sem kell két kézzel használni. Nézd csak meg mondjuk az Xperia P-t. Méreteiben egyáltalán nem nagy. Kényelmesen el lehet navigálni. A legfőbb funkciógombok úgyis ott vannak kéznél alul. A bal-felső - vagyis a legtávolabbi - sarokba nem kell nyúlni. Hacsak valami program azt nem akarja. De a lényeg, hogy a legtöbbet használt gombok kéznél vannak.
Amire te gondolsz az a Note. Az 5+ colos kijelzővel. Igen az már jócskán kétkezes.Nekem nem is kéne.
-
Dany007
veterán
válasz
NathanCullen #102 üzenetére
Úgy értettem, hogy 2,5 év iPhone után 1,5 év Android után újra apám iPhone-ját kezelni kényelmetlen! Egyszerűen nem jobban kézre esik az alsó vissza gomb megnyomása, mint a képernyőn lévő bal felsőben található vissza gomb. Ennyi. Nem kell túl bonyolítani.
Erre akkor sem az a megoldás, hogy azt a 3,55"-es kijelzőméretet bebetonozzák évtizedekre.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
NathanCullen #93 üzenetére
Minden csak szokás kérdése. ezen felesleges vitázni szerintem. Van ki ragaszkodik az egy kézhez tegye. Én viszont nem török bele, ha használnom kell a másikat is. Nálam viszont a szifon eddig a kis méret miatt eset ki. Végül is tök mindegy úgysem lesz nagy, szóval nem lesz továbbra sem.
-
Remus389
veterán
válasz
NathanCullen #93 üzenetére
azért ennyire nem kell ajnározni az Apple-t hogy az ő dizájnjaik felsőbbrendűek
a dizájn szubjektív megítélés tárgya, van akinek nem tetszik(az hogy neked nagyon tetszik nem biztos mindenkire vonatkozik)
van hasonló gép, de ugye azokat beperli az Apple hogy másolja őket egyből, bár egy fekete téglatest körbe ezüst krómdísszel olyan nagy dizájn hogy más nem gyárthat olyat
vagy mondjuk más nem gyárthat vékony, ezüst színű laptopot(ugye egyből ráugranak hogy az ő Air-jük másolata) vagy nagy fehér csillogós monitort(mert akkor az ő iMac-jük kopija)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
NathanCullen #86 üzenetére
Nekem két kezem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged