Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
NathanCullen #102 üzenetére
szívesen, nem Apple fröcsögő hsz volt, inkább azt nem szeretem ha valaki szépnek és jónak talál valamit, automatikusan azt hiszi mindenki így látja, aki pedig nem, annak "nincs ízlése" , "kötsög" stb
én pl nem vagyok oda a fekete i4-es designjáért annyira, és, attól még mert te igen, nekem is kell hogy tetszen
mind1 csak elvek
pl az iMac, Air, régi iphone az szép, de pl a Macbook, új iPhone olyan közepes inkább, egyes iPodok meg szerintem rondák
ennyit a felsőbbrendű designról
de ha nem ért valaki ezzel egyet mert nála fordítva van elfogadom, ha minden apple terméktől irtózik azt is
-
Remus389
veterán
válasz
NathanCullen #93 üzenetére
azért ennyire nem kell ajnározni az Apple-t hogy az ő dizájnjaik felsőbbrendűek
a dizájn szubjektív megítélés tárgya, van akinek nem tetszik(az hogy neked nagyon tetszik nem biztos mindenkire vonatkozik)
van hasonló gép, de ugye azokat beperli az Apple hogy másolja őket egyből, bár egy fekete téglatest körbe ezüst krómdísszel olyan nagy dizájn hogy más nem gyárthat olyat
vagy mondjuk más nem gyárthat vékony, ezüst színű laptopot(ugye egyből ráugranak hogy az ő Air-jük másolata) vagy nagy fehér csillogós monitort(mert akkor az ő iMac-jük kopija)
-
Remus389
veterán
remélem ilyen lesz, akkor nem csalódok, és az iOS-be is tesznek némi gyári testreszabást
-
Remus389
veterán
kiváncsi leszek ezt hogy fogadja majd a közönség, ha túl magasak az elvárások benne van a csalódás lehetősége
pl.: a Galaxy S3 szerintem nem rossz készülék, csak többet vártak és ezért kapott sok kritikát, kiváncsi vagyok az új iphone-nál mi lesz a helyzet
ahhoz hogy senki se csalódjon tényleg valami űrtechnológiát kell bevetniük, tényleg legyen jobb a One-X-től meg a mindenféle droid-os kütyütől
meg szerintem az iOS-be is rakhatnának némi testreszabási lehetőséget, mondjuk lenne az alap téma, sötét téma, meg vidám téma, az Apple ízlésvilág határain belül(hát hogy ne legyen unalmas), úgyis Jobs már nincs(R.I.P.), lehet egy kicsit mozogni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest