- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
NathanCullen
senior tag
válasz
Cyberpunk #89 üzenetére
Nekem két kezem van.
Pont ez a lényeg, hogy két kéz kell hozzá, az iPhone mostani kijelzőméretéhez még épp elég az egy kéz... Elolvasni egy SMS-t, felhívni valakit stb., nem két kézzel szokott az ember, főleg ha a másik kéz nem szabad. Az internetezés stb., az más kérdés, ahhoz úgyis használja az ember mind a két kezét.
De végülis üsse kő, majd kiderül, hogy döntött az Apple.
joey20
Szóval ha pl addig érne a kijelző az nekem nagy lenne. nekem egy 3,8 még okés, 4 már hümmögve.
Úgy legyen! Szerintem is ez a max.
Pubilol
Miért nagy szám, hogy egy széria újabb tagja új külsőt kap? Vagy almáéknál ennek is örülni kell, ha hajlandóak változtatni a dizájnon?
Hajlandóak, ha szükség van rá. Az iPhone 2 éves dizájnja még mai napig is profi, kevés gyártó ért fel a szintjére, azoknak is csak mostanra sikerült.
Egyébként igen, az Apple nem szokott minden évben dizájnt váltani, de nem is várják el tőlük. Nézz meg egy Macbook Airt meg egy MacBookot, több éves dizájn. Mutass hasonló gépet!
-
NathanCullen
senior tag
válasz
Cyberpunk #83 üzenetére
Minden csak megszokás kérdése, én a Note-ot is kezelem kényelmesen.
Egy kézzel, hüvelykujjal? Az iOS bal felső "vissza" gombját is elérnéd hüvelykujjal, 5,3"-on?
Én nem vagyok a nagy kijelzők ellen, egyátalán nem, de az iPhone pont az, amibe nem kéne. Az Apple nem csak a tech mániás felhasználóknak gyártja a készülékét, hanem bárkinek, annak is, akit egyátalán nem érdekel az ilyesmi. Tehát a kijelző mérettel az középutat kell járniuk. Ugyanis ők nem adnak ki több fajta méretet, hogy neked itt 3,×", neked meg egy 4,×". Egy méretet gyártanak, ami megfelel mindenkinek.
De végülis ki tudja mi lesz, csak feltételezni lehet. Viszont a 4" felé lépniük akkor drasztikus növekedés lenne, az Apple pedig szép finoman szokott haladni.
-
nuke7
veterán
válasz
Cyberpunk #73 üzenetére
egy ideig és egy rétegnek...
ezért modom, hogy nem lenne azonnal csőd, csak először mondjuk lassabb növekedés és 1-2 generáció hibázás kell - a rossz úton haladni - amikortól kiderül, hogy valamit tényleg nem jol csináltak.(#70) knyitogato: NathanCullen lebutította neked egy kicsit... ezért modntam, hogy előtte érdemes legalább utánanézni ezeknek a dolgoknak, ugyanis bizonyos piaci és kereskedelemben használatos fogalmak nélkül nem fogom tudni elmagyarázni jól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest