- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Erről van szó.
Pontosan ezért nem venném soha az életben meg a shuffle-t vagy a nano-t...
Egy zene(!) lejátszóban szerintem nem a csili-vili a lényeg meg, hogy bélyeg méretben érintőkijelzővel szórakozhassak és képeket, videókat nézhessek...
A touch már más kategória, az nem mp3 lejátszó, hanem már inkább pmp szerintem.
Bár szerintem ez is drága, de legalább értelme van. -
Alex91
félisten
Azt mindenki eldonti, hogy neki melyik jon be jobban
. En maradtam a Shuffle-nel, mert ez jobban tetszett (fem haz, kis meret), iTunes-t hasznalok, es az en igenyeimnek ez tokeletesen megfelel. (Ritkan hasznalom, dragabb Apple folosleges. A buszon nem erdekell a hangminoseg, nekem a sajat fulesevel is megfeleloen szol a gagyi MP3.) De ez nem jelenti azt, hogy most mindenki rohanjon Shuffle-t venni.
-
Bluegene
addikt
az emberek befolyásolhatók(illetve a tömeg, az buta), ha nem lenne ilyen jó marketingje az applenak , lehet felét se adnák el, sztem
mert mindenki az iphone-t isteníti ami jó cucc, de egy Galaxy S-t vagy Desire-t leköp egy apple fanatikus, ahelyett hogy egyáltalán megismerné, ránéz : ez gagyi
jó az iphone de már felnőtt mellé a konkurencia
az ipod sikere a marketingban keresendő(ez a menő)
én már csak azért se veszek apple-t, vagy 800 ezerért iMac-t
az apple a lehúzásról szól, nem mondom ügyes a Munkahelyek István, de az idegesítő hogy egyesek így belebuzulnak és elhiszik hogy az apple találta fel az ikonokat meg az érintős mobilt, egyik se igaz
-
Don't Panic
senior tag
ne bántsad a Budai suhancokat
Budán is laknak szegények.
g5ös classicom van annó sony walkamnokkal kezdetem majd volt g1es nanom ami 1 szarvolt aztán vettem egy samut 2008 as yp-03 at ,nos az nagyon ott volt a szeren szerettem is csak hát nem volt túl kifinomult de szarnak sem mondanám sőt jobban szólt mint a mosatni g5öm.De közeleg a váltás szintén almás cuccra -
Bluegene
addikt
én meg Budán élek 22 éve, a Rózsadombon és elmondhatom hogy ez nem így van(egyébként se mérveadó menj le vidékre, a magyar valóságba,), a legtöbb magyar suhanc amúgy se úgy él mint a Rózsadombi suhancok, nemigaz? akiknél állítólag minden 2-nál találunk egy almát
de ez a 74%+ ipod részesedés pedig bűzlik, sztem a USA-ra vonatkozik
az iphone pedig 2,5 %-on áll az összes telefon közt, ami reális hisz az olcsó nokiák a legnépszerűbbek
de hogy 74% az ipod részesedése világszerte az nagyon valósznűtlen, pont az indiai slum-okba ilyet vesznek a gyereknek, vagy a kínai munkás gyermekének, vagy az afrikaiak és dél amerikai fiatalok
ezt a 74%-ot nem veszem be, úgy hogy hallhattam hogy az itunes mlyen tré program, úgy hogy hallhattam hogy az ipodok hangja közepes, úgy hogy tudom nem ár/érték bajnok, a legolcsóbb se éri meg, mert még kijelzője sincs és a hangminősége közepes és túlárazott, és persze 74%-on áll, nem ettem meszet
elnézést de felhergelt evone, sajnos lesüllyedtem a szintjére
-
azbest
félisten
Nem vitatom ezt, lehet kapni olcsóbban mp3 játszókat és zenehallgatáshoz nem is kell nagy kijelző, sőt minél kisebb az eszköz annál jobb
"talál olyan készüléket ami hangminőségben-kapacitásban és zenei szolgáltatásokban felülmúlja"
Az apple eszközök zenei szolgáltatás részéből a kiadói lobbinak hála semmit sem tapasztalhatunk Magyarországon. Szerintem nyugatabbi piacokon komoly súlyt nyom az apple cuccok mellett a zene/videó/program store is. Ezek eredetileg az eszközök integrált részét képezik, enélkül olyan mintha fél karját vágnák le.
Nálunk úgy hallottam a mobil szolgáltatók próbálkoznak hasonló zenetárral/bolttal.(#230) Liudvikas:
szövegértés, kedves ifjú kollega
A hangsúly azon van, hogy közvetlenül kínai boltból véve egészen jó képességű cuccokat lehet találni egészen jó áron. Fele annyi pénzért, mint egy régi touch már full hd formátumok lejátszása 4-5-7" kijelző, akár érintős is... talán már wifi-s netezés is (androidos változatokkal) lehetséges.. a felhasználói élmény nem lesz olyan, mint egy Touch esetén, de a célnak megfelel.
Viszont, ha egy ilyen eszközt magyar bolt kezdene el árusítani, akkor az ára a járulékos költségekkel (vám + áfa + cég adóterhei + haszonkulcs...) már lenne annyi, amennyibe egy Touch kerül itthon.Hopp de találtam is egy "jó" példát:
Telcast TL-T56 8GB 4.3" Touch Screen MP4
Magyar webshop 50 ezer ft [link]
Kínai webshop 25 ezer ft [link]
A magyar áráért már előfordul előző generációs Touch is, ami viszont sokkal komolyabb eszköz (bár mindkettőnek van előnye és hátránya is a másikkal szemben).Kínai mp4 témában nézd meg ezt a topicot.
-
Igen, az biztos. Azonban, mielőtt újra szétflémeljük a témát, szerintem annak tökéletesen jó multimédiás eszköz egy touch, akinek nincs iPhone-ja. Pl. Az én Egyetlenemnek is rég vettem volna, ha nem lenne egy classic-ja, legfőképp, mert egy touchon meg tudja nézni a műsorújságot, tud itthon e-mail-ezni, millió főzős-receptes Appból választhat, szóval neki megérné. Eredetileg iPad-ot akartam venni neki, de lehet, csak a classic lesz lecserélve (ó igen, és pénz is marad, nemkevés)
-
törölt tag
-
henrikk002
csendes tag
Bár alattad volt a kommentem, nem tőled kérdem, hanem a nagyközönségtől. Épp most rágtam át magam 140 hozzászólásnyi flémen és kezd g*cire elegem lenni abból, h szinte egy szó sincs a bemutatott cuccokról, arról viszont annál több, h mit lehet venni helyettük....
De hogy kérdezzek is: használta már vki ezt az új nanót? Van mód a hosszabb zenékbe, mixekbe történő gyors beletekerésre? Csak mert a régebbi modellek "kerekével" ez prímán kivitelezhető volt, s számomra erősen kérdőjeles, h a kis multitács képernyőn is lehet ilyesmit csinálni.
-
Alex91
félisten
csak azt, hogy vannak jobb lejátszók olcsóbban a sikertermék Nano/Shuffle vonalon
Ugye miben jobb? Mert lehet, hogy valami egy szempontbol jobb, mas szempontbol meg rosszabb a masiknal... En meg erre reagaltam, hogy olyat meg nem lattam, ami azt tudna, mint a Shuffle pl. (Persze, lehet, hogy van, csak en nem talaltam
.)
-
-
evone
őstag
Rendben, már megilyedtem.
Most nézem csak, valószinűleg innen lopta el a Shuffle kinézetét az Apple.
( letakartam mar az oldal nevet mindenhonnan, nehogy azt hidje valamelyik modocska hogy egy idegen oldalt reklamozok
)
-
geezer
aktív tag
OFF:
nekem is volt Clip (még a sima), elég jól szól tényleg (mondjuk utána az S9-nél nekem nagyon érződött a különbség, természetesen pozitívan) és azért az igaz, hogy ilyen áron, ilyen minőség+szolgáltatások=nagyon korrekt! Sajnos az akkuja tényleg kevés volt (ez még a régi Clip, nem ismerem az újat). S9-nél az AMOLED sokat dobott akkuüzemidőre.
OFF vége
ON:
nekem is úgy tűnik, hogy a régi Touch-oknak még volt létjogosultsága a piacon, mert ugye: nagy kijelző, Wi-Fi, multitouch, stb. És főleg ha az ember be tudta szerezni külföldről, meg még itthon is jobb ára volt, amennyire tudom.
De mára én sem sok értelmét látom, még az eddigi keveset sem. Főleg ennyiért. -
geezer
aktív tag
Nekem Nano-m volt. Kb két hétig. Gyorsan cserés lett.
Most Cowon S9 8GB, amit vagy lecserélek egy ugyanilyen 16Gb-osra, vagy nem, meglátjuk.
De semmi más nem játszik nálam.Ezt is csak azért, mert "nem tudom, miről van szó", ahogy te is idézted!
U.I.: abszolút jó döntésnek érzem a D2-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest