Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Egy probléma van a felsorolásoddal, hogy a Cowon/iAudio sohasem mondta a D2-est MP4 lejátszónak. Idézem én hogy vettem: Mp3 lejátszó amivel lehet videót is lejátszani. Mellesleg a D2-es 30körül mozog és bővíthető bármikor akár 32GB-os SDHC kártyával. [link]
Persze akinek játszani kell meg netezni az mást nem nagyon talál a multimédia fronton a Touch-on kívűl egy készülékbe zárva, de akinek a zene az elsődleges az hidd el olcsóbban talál olyan készüléket ami hangminőségben-kapacitásban és zenei szolgáltatásokban felülmúlja és ezt tapasztalatból mondom. Minden egyéni igényektől függ. Én nem akarok játszani sem filmet nézni, viszont rengeteg zenét hallgatok és ezért számomra a Touch nem lehet alternatíva, ahogy egy okostelefon sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MCDODO T03 fejhallgató
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest