Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
én meg Budán élek 22 éve, a Rózsadombon és elmondhatom hogy ez nem így van(egyébként se mérveadó menj le vidékre, a magyar valóságba,), a legtöbb magyar suhanc amúgy se úgy él mint a Rózsadombi suhancok, nemigaz? akiknél állítólag minden 2-nál találunk egy almát
de ez a 74%+ ipod részesedés pedig bűzlik, sztem a USA-ra vonatkozik
az iphone pedig 2,5 %-on áll az összes telefon közt, ami reális hisz az olcsó nokiák a legnépszerűbbek
de hogy 74% az ipod részesedése világszerte az nagyon valósznűtlen, pont az indiai slum-okba ilyet vesznek a gyereknek, vagy a kínai munkás gyermekének, vagy az afrikaiak és dél amerikai fiatalok
ezt a 74%-ot nem veszem be, úgy hogy hallhattam hogy az itunes mlyen tré program, úgy hogy hallhattam hogy az ipodok hangja közepes, úgy hogy tudom nem ár/érték bajnok, a legolcsóbb se éri meg, mert még kijelzője sincs és a hangminősége közepes és túlárazott, és persze 74%-on áll, nem ettem meszet
elnézést de felhergelt evone, sajnos lesüllyedtem a szintjére

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi