Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
én meg Budán élek 22 éve, a Rózsadombon és elmondhatom hogy ez nem így van(egyébként se mérveadó menj le vidékre, a magyar valóságba,), a legtöbb magyar suhanc amúgy se úgy él mint a Rózsadombi suhancok, nemigaz? akiknél állítólag minden 2-nál találunk egy almát
de ez a 74%+ ipod részesedés pedig bűzlik, sztem a USA-ra vonatkozik
az iphone pedig 2,5 %-on áll az összes telefon közt, ami reális hisz az olcsó nokiák a legnépszerűbbek
de hogy 74% az ipod részesedése világszerte az nagyon valósznűtlen, pont az indiai slum-okba ilyet vesznek a gyereknek, vagy a kínai munkás gyermekének, vagy az afrikaiak és dél amerikai fiatalok
ezt a 74%-ot nem veszem be, úgy hogy hallhattam hogy az itunes mlyen tré program, úgy hogy hallhattam hogy az ipodok hangja közepes, úgy hogy tudom nem ár/érték bajnok, a legolcsóbb se éri meg, mert még kijelzője sincs és a hangminősége közepes és túlárazott, és persze 74%-on áll, nem ettem meszet
elnézést de felhergelt evone, sajnos lesüllyedtem a szintjére
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest