Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Egy probléma van a felsorolásoddal, hogy a Cowon/iAudio sohasem mondta a D2-est MP4 lejátszónak. Idézem én hogy vettem: Mp3 lejátszó amivel lehet videót is lejátszani. Mellesleg a D2-es 30körül mozog és bővíthető bármikor akár 32GB-os SDHC kártyával. [link]
Persze akinek játszani kell meg netezni az mást nem nagyon talál a multimédia fronton a Touch-on kívűl egy készülékbe zárva, de akinek a zene az elsődleges az hidd el olcsóbban talál olyan készüléket ami hangminőségben-kapacitásban és zenei szolgáltatásokban felülmúlja és ezt tapasztalatból mondom. Minden egyéni igényektől függ. Én nem akarok játszani sem filmet nézni, viszont rengeteg zenét hallgatok és ezért számomra a Touch nem lehet alternatíva, ahogy egy okostelefon sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest