- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
Én meg az alcatel-est, mert ugye az a legjobb érintőse a "francia" cégnek
Nem igazán a legerősebb az n95, legalábbis mostanában. Akkoriban meg az is nagy szó volt.
De pl egy arena szerű youtube megoldás simán jó lenne a iphone-ba is. Ott a hw is joval kevesebb a 3gs-hez képest (habár sok cucc ugyan az benne).Inarus: Péntek este van, egész hét meló után ennyi sánta dolog szerintem belefér. Persze az n95-flash párhuzam sem volt éppen díjnyertes
Az kollégák reakciójából viszont nem az jött le, hogy valaki is értette volna. Legalábbis elsőre.
szerk: A flash nem egyenlő a youtube-al. Flash sok helyen jól jön, ahol még szó sincs videóról. -
kokyt
senior tag
Ezen jót mosolyogtam
Képzeld, én is próbáltam az érintőkijelzőt egy alcatel-en, hát mit mondjak, az alapján az iPhone sem lehet egy nagy élmény. Remélem a példámon keresztül érzed, hogy mennyire melléfogtál a tieddel. A safari meg ezen hibán kívül tényleg nagyon jó, de ezt én nem is vitattam.
Azért kíváncsi lennék hogy állnál az egész dologhoz akkor, ha az új tényleg megkapná a támogatást -
bmwk1200s
őstag
Én meg úgy vagyok vele, hogy itt az alig 1 hetes iPhone-om mellettem, synceltem rá pár dalt, filmet, néhány appot....és lesajnálom azt, aki úgy fikázza, hogy nem is tudja miket és hogyan tud!
Élvezem az egész cuccost, amit adni tud:
pl. azt mikor azt mondom neki:
"Next Song"
Erre ő:
"No music is playing. Do you want to playing music now?
Erre én:
"Yeeeeeesss!" -
kokyt
senior tag
Valószínűleg. Lassan írom, hogy Te is megértsd: jelenleg nincs benne. Tudod hallgatni? Nem.
És most mondhatod azt is, hogy bt fájlküldés is van benne, csak nem aktiválták, meg van benne böngésző is, csak nem támogatja még a flash-t. De valószínűleg majd.... Köszi, de kösz nem. Ha én most veszem meg, akkor nem azt várom, hogy majd valamikor, amikor az új kijön és lenyomja ennek az árát, akkor majd lesz minden.
Ettől függetlenül nincs bajom az iPhone-al. Drága, cserébe szép. De attól nem kéne unos-untalan piedesztálra emelni. -
plus44
veterán
Nem hiszem. 3g már kifutó termék, ott a GS, meg nem sokára jön a 4G (vagy mit tudom én, hogy fogják hívni) és a 3G ettől nem lett olcsóbb. Pedig, ha esetleg csappanna az ára (nem 5k-val), akkor azt szépen megvennék azok, akiknek nem kell, jobb kamera, meg videófelvétel, stb.
-
Mr.Csizmás
titán
erre még válaszolok
szoval nem értem hogy MIT KÉNE MÉG TUDNIA?
olcsóbbnak lennie
épp elég baj, hogy nem megy le az ára. ha nokiával lenne így, akkor az egységsugarú nokia fanok még mindig N70-essel mászkálnának (90k-ból lett 15k...)
a műszaki cikkek leértékelődése egy természetes gazdasági folyamat, ami ellen at apple harcolni próbál furcsa módon (mintha nem lenne elég bevételük)
-
Mr.Csizmás
titán
akkor röviden összefoglalom
- tudásához képest drága, a hype viszi el
- okostelefon ami zárt rendszer valójában (egy ősnokia 3510i-re is tudok letölteni appokat)
- égbekiáltó hibák, igaz némelyik már javítva (Samsung hogyhogy tud felvenni VGA@30 fps...?)
- apple termék, annak minden különcségével együttamúgy meg:
kellemes hétvégét, a héten már nem leszek
-
kokyt
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
ez az, ennyivel a Nokia 1600-al is összehasonlíthatnánk, látsz valahol színes kijelzőt, meg 10 db-s SMS tárhelyet?
az App Store az körítés, én magáról a hardwareről beszélek. Van annyi alkalmazás, csak nem fizetős storeből, hanem simán fejlesztett alkalmazások, letöltöd, felteszed a telefonra a JAR-t és telepíted
amúgy meg az 5230 kurvára nem az ájfón ellenfelének készült.
copy paste mindenhol
3650...ceruza gomb nyomvatart jobb/bal kurzor kijelöl, ceruza gomb elenged, újra megnyom, copy/paste menüpont. és mindez 2003-ban.
látszik, az apple megfontoltan fejleszt, 6 év alatt sikerült lemásolnia Ctrl-C Ctrl-V funkciót. ja és ott is böngészőből, meg MSN kliensből másolgattam.
arról meg nem tehetek, hogy a nokia fasz módon elhagyja azokat a dolgokat, amivel régen jó volt.
-
Mr.Csizmás
titán
a 2. mondatoddal vitába szállnék
régen nokia fan voltam, egészen a 6680-asig. az volt az utolsó jó telefonjuk.
(#46) evone
Symbian, WM-re is van MSN kliens, usw. ugyanannyit tud. tényleg nincs miről beszélni
amúgy meg már a 3650-esen kezdtem MSN-ezni
az érintős, nem-okos (butaaaaa) telefonokat ne is említsük itt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest