- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
tényleg mennyire szánalmas, hogy ezzel a sz*rral többet keresnek, mint a Nokia. szeretnék én is ilyen száni lenni
-
zH.
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Yeah. Szánalmas comment. Yeeeah.
Tipikus **. Vegyél 5800-at azon van előlapi kamera , MMS , csak éppen szétesik a kezedben.
N97 első szoftverrel egy beta-s * volt ,iPhonet pedig már lehetett használni szépen az első szoftverrel is. A mini-t meg kiadják drágábban mint az N97-et ,mert ez "újabb".Na ez a szánalom. Meg amit a többi HSZ-edben írsz.
[ Módosította: philoxenia ]
-
tikshow
addikt
válasz
Mr.Csizmás #77 üzenetére
na ja, tényleg csökkenhetne az ára(hová most lett 80.000)... anno 2 éve megvettem egy n76-ot 120.000ért kb(akkor jött ki) elvileg volt benne egy fasza kis kamera ami 320*240-be(akkoriban az n95 tudott csak 640*480-at de voltak problémái még később a viewty pöpecül) tudott felvenni meg egy 3.2 megapixeles képet csinált, a telefon se nézett ki rosszúl, sőt, baromira tetszett, de olyan istentelenül szar képet csinált meg videót, hogy az hihetetlen, jó, nem is nagyon videóztam vele(előtte d600-am volt azzal toltam sokat) mondom kibírom még egy pár hónapig és majd karácsonykor eladom mondjuk 80ért és veszek viewty-t, hát 25.000!!!!! -ért vették meg... azt el is felejtettem mondani, hogy az első 3 hétbe szervízbe volt(mert a nokiánál nincsen 3 napos cseregari! - mondjuk elvileg már sehol sem, de a szifont szervíz nélkül cserélik - ez mondjuk pozitív dolog sztem - mert magyarba nincsen szervíz), mert 10 percenként kifagyott - tudom, rossz példa, mert a nokia egyik legnagyobb bukása volt a telefon, meg az én legnagyobb bukásom is, de na, van ilyen
témához visszatérve, nekem csak egy xenon(vagy dupla led) vaku kellene bele, meg flash, de ez is csak annyihoz, hogy a flash alapú menüket lehessen kezelni - ennyivel kifújtam eddig - ja, meg, ha kiválasztok egy zenét előadó vagy album szerint akkor ne csak azt az előadót vagy albumot ismételje... mind1 playlistet kibírom, csak így felesleges a cover flow...szvsz a bt fájlküldés hiánya nem okoz gondot, az a2dp-t tökéletesen támogatja(jobban szól a headsetem ezen, mint a viewty-n anno) - szóval most lehet szidni így meg úgy, de olyan funkciók hiányoznak belőle amiket nem használok, a 3G-t meg a 2G-t én is utáltam, mert sok minden hiányzot belőle ami nekem kell, a 3Gs-be meg már minden benne van amit eddig valaha használtam, vagy használi fogok - és gyorsabban, mint eddig bármelyik telefonom - ennyi
-
Ulkesh
őstag
válasz
Mr.Csizmás #74 üzenetére
"- tudásához képest drága, a hype viszi el"
Mindazt tudja amit a konkurencia, bár annyira nem lassú és nem fagyós.
"- okostelefon ami zárt rendszer valójában (egy ősnokia 3510i-re is tudok letölteni appokat)"
Zárt rendszerű okostelefon pl. az Ericsson R380.
Nem ártana kissé frissíteni a tudásodat, főleg a natív Mobile OSX-es alkalmazások és a java appletek közötti szakadék méretű különbségek terén."- égbekiáltó hibák, igaz némelyik már javítva"
Hibák a Symbian és a WinMo sajátosságai, itt maximum hiányosságokról beszélhetünk.
-
plus44
veterán
válasz
Mr.Csizmás #77 üzenetére
Egyetértünk. Csökkenhetne az ára, ezzel mindenki jól járna.
-
evone
őstag
válasz
Mr.Csizmás #74 üzenetére
Te komolyan azt hiszed bazz hogy ezt a kepet az apple rajzolta?
Siman tud annyit mint egy N900, csak egy kicsit olvasgatni kellene, nem csak ilyen baromsagot irosgatni. Ma már mindent tud amit egy symbian nokia, szoval nem értem hogy MIT KÉNE MÉG TUDNIA?
-
evone
őstag
válasz
Mr.Csizmás #67 üzenetére
Látod, most ugyanazt csinaltam amit te, csak az árakat néztem es leszarom hogy semmit nem tudok az adott telefonrol.
Kulonben meg miert is ne kellene fikazni az N900at, mikor az iPhone kijott akkor nem az volt hogy fiaskó, csak ment a fika hányás tobbezer kommenten keresztul. Szoval az N900 ugyanakkora rakás szar mint az iPhone volt mikor kijott. ennyit errol.
-
válasz
Mr.Csizmás #62 üzenetére
"ja és ott is böngészőből,"
Rosszul emlékezel. Vagy nem a beépített böngészőből másoltál.
Az meg külön pluszpont, hogy azért jó egy platform, mert könnyen tudsz rá warezolni. A Java ME egyébként se annyira mérvadó, arra már az S40-es telefonok is képesek, hol a többszázezer natív, erős alkalmazás?
-
evone
őstag
válasz
Mr.Csizmás #47 üzenetére
Te latsz itt valahol WIFIT? Elolapi kamerat? Multitouch kijelzot? stbstbstb, latsz a nokiara olyan SZINTU alkalmazas boltot mint az App Store? Mert én nem. Van annyi alkalmazas ezekre a touchscreen telefonokra mint az Apple vagy a Google telefonjara? Nincsen.
Ja es szamoljuk mar ki hogy ez hanyadik rokabor? A nokia kiad egy telefont, aztan kiadja meg1x butabban, aztan harmadjara is kihereli. Az Apple ezzel szemben csinal egy telefont évente, nem felejti el frissiteni a regi telefonjait sem, es mindig fejleszt valamit. Ha valami hianyzik elobb utobb ugyis megkapod: lasd MMS, Videofelvetel ( az elobb irtak mar hogy biztos tudott volna a 3G is felvenni, csak eppen 15FPS-el, ennek meg mi ertelme lett volna? ehelyett most van 640x480 30FPS ) copy paste MINDENHOL, az elobb irta valaki hogy nokianal nem lehet bongeszoben copy pasteolni. hogy is mondtad te? ja igen: szanalom.
Ezért nem értem miert kell allandoan beszolnia valakinek.
-
evone
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Teljesen igazad van.
Okos ember vagy.
Egyebkent mit gondolsz arrol hogy a Nokia 1 even belul ugyanazt a telefont kiadta 3x?
Az erintokepernyosekre gondolok, csak mindig egyre butabb lett.
-
P00By
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #11 üzenetére
Sajnos a megmondó ember, már nem fog jönni
-
veninger.b
tag
válasz
Mr.Csizmás #11 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
ja igen a szokásos... ha már okostelefonom van... és midneáron képet akarok küldözgetni (ami eddig 2x fordult elő nyaraláson) fogtam és a nimbuzz segitségével skype-on áttoltam, vagy emailhez csatoltam, és ingyé' vót, nem ugy , mint az mms..
előlapi kamerát sose használtam, pl. ... mi maradt? blutyuk?plus: pl lehetne ujra izléses fém hátlap, mint a legelsőnél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest