- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
válasz
runner 125 #143 üzenetére
Semmi gond, én is fáradt voltam
Pantal: Nekem megy minden további nélkül, de nem igazán használom, csak alkalmanként
Valóban nem egy hd minőség, de ez főleg a hw miatt van. Egy 3gs-nek nem szabadna gondot okoznia jobb minőség elérése.
orbano (#128): +1
-
kokyt
senior tag
Én meg az alcatel-est, mert ugye az a legjobb érintőse a "francia" cégnek
Nem igazán a legerősebb az n95, legalábbis mostanában. Akkoriban meg az is nagy szó volt.
De pl egy arena szerű youtube megoldás simán jó lenne a iphone-ba is. Ott a hw is joval kevesebb a 3gs-hez képest (habár sok cucc ugyan az benne).Inarus: Péntek este van, egész hét meló után ennyi sánta dolog szerintem belefér. Persze az n95-flash párhuzam sem volt éppen díjnyertes
Az kollégák reakciójából viszont nem az jött le, hogy valaki is értette volna. Legalábbis elsőre.
szerk: A flash nem egyenlő a youtube-al. Flash sok helyen jól jön, ahol még szó sincs videóról. -
kokyt
senior tag
válasz
runner 125 #115 üzenetére
Azért örülök, hogy mindenki végig olvasta a hsz-t, és az előzményt is
Aki esetleg nem értette, attól én kérek elnézést, hogy komolyabb értelmi képességeket feltételeztem
Idéznék a gyengébbek kedvéért:
Előzmény:
"En probaltam youtubeot anno N95on nezni bongeszobol, annyit tapasztaltam hogy a telefon majdhogynem a hasznalhatatlansagig lelassult, a kep szaggatott, tul logott a lejatszo a lathato teren kivulre stbstb... Ezert valoban kell flash, hogy szaggason meg lefaggyon a faszba az egesz telefon."Reakcióm:
"Ezen jót mosolyogtam
Képzeld, én is próbáltam az érintőkijelzőt egy alcatel-en, hát mit mondjak, az alapján az iPhone sem lehet egy nagy élmény. Remélem a példámon keresztül érzed, hogy mennyire melléfogtál a tieddel." -
kokyt
senior tag
Ezen jót mosolyogtam
Képzeld, én is próbáltam az érintőkijelzőt egy alcatel-en, hát mit mondjak, az alapján az iPhone sem lehet egy nagy élmény. Remélem a példámon keresztül érzed, hogy mennyire melléfogtál a tieddel. A safari meg ezen hibán kívül tényleg nagyon jó, de ezt én nem is vitattam.
Azért kíváncsi lennék hogy állnál az egész dologhoz akkor, ha az új tényleg megkapná a támogatást -
kokyt
senior tag
Valószínűleg. Lassan írom, hogy Te is megértsd: jelenleg nincs benne. Tudod hallgatni? Nem.
És most mondhatod azt is, hogy bt fájlküldés is van benne, csak nem aktiválták, meg van benne böngésző is, csak nem támogatja még a flash-t. De valószínűleg majd.... Köszi, de kösz nem. Ha én most veszem meg, akkor nem azt várom, hogy majd valamikor, amikor az új kijön és lenyomja ennek az árát, akkor majd lesz minden.
Ettől függetlenül nincs bajom az iPhone-al. Drága, cserébe szép. De attól nem kéne unos-untalan piedesztálra emelni. -
kokyt
senior tag
-
kokyt
senior tag
Nem kell nekik 8, elég lesz 3
Szép lista, főleg ha azt vesszük, hogy eddig ezek közül 1-2 "nem is kell" dolog volt eddig
Viszont ha tényleg bele kerülnek, akkor le a kalappal.evone: Igaz, mert gyakorlatilag nincs hova. Ez az ár a lélektani határ amit még van aki kiad egy telefonért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest