- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Na igen a HD2 érdekes kérdés, mert nekem is nagyon tetszik és tetszett...de rájöttem, ha lenne szifonra olyan Today screen, mint ami a HD2 van, akkor már nem tetszene annyira mert JB nélkül megkaptam amit akartam. Úgy olvastam, hogy talán az új rendszerben lesz majd személyre szabhatóság és talán azzal együtt ez is megoldódik.
-
bmwk1200s
őstag
Én pedig úgy gondolom, hogy ez értelmetlen vita köztetek, mert kinek a pap kinek a paplan!
Ha valaki a winmo-val minden olyan ügyét el tudja intézni, ami neki kell, minek kellene meggyőzni arról, hogy jobb a mobil OSX? Persze más, ha valaki úgy kezdi szapulni az egyik platformot, hogy közben nem is ismeri azt kellő képen, de szerintem akkor főleg fölösleges azzal leállni vitázni.Kicsit nekem ez olyan, mint mikor egy teológus vitatkozik egy ateistával és mindketten meg akarják győzni a másikat a saját, vélt igazukról. Teljesen felesleges vita, mert ennek sose lenne vége.
Én a magam részéről teljesen elégedett vagyok az iPhone-nal, szerintem most került bele minden amit akartam (MMS kivétel mert azt leszarom
). Több embernél is láttam csúcs winmo telefonokat, de valahogy mindig láttam rajtuk, hogy valami sosem stimmelt a rendszerrel, agresszívan hadakoztak a stylus-szal, hogy azt csinálja már amit ők akarnak. Ettől függetlenül azt is láttam, hogy szeretik a gépüket. Ez így is van rendjén.
Én nem akartam főzött romokkal szórakozni, nekem egy stabil, sokoldalú platform kellett amire megtalálom ami nekem kell. Élvezem minden percét amikor a szifont használom. De nem akarok senkit sem meggyőzni arról, hogy ez jobb mint a másik. Szerintem más és nekem ez a jobb.
És bizony sokan észre is veszik, hogy ez valami más.... -
bmwk1200s
őstag
Én meg úgy vagyok vele, hogy itt az alig 1 hetes iPhone-om mellettem, synceltem rá pár dalt, filmet, néhány appot....és lesajnálom azt, aki úgy fikázza, hogy nem is tudja miket és hogyan tud!
Élvezem az egész cuccost, amit adni tud:
pl. azt mikor azt mondom neki:
"Next Song"
Erre ő:
"No music is playing. Do you want to playing music now?
Erre én:
"Yeeeeeesss!" -
bmwk1200s
őstag
Nekem kicsivel több, mint 1 hete van meg az iPhone-om, a következők a tapasztalataim.
- bármikor tudnék MMS-t küldeni, de leszarom, mert kinek és miről és miért...teljesen felesleges cucc, arról nem is beszélve hogy elég borsos ára van, jelenleg nem része az ikon díjcsomagnak és szerintem nem is lesz, annyira nincs rá igény
- mailbe pillanatok alatt elküldök bárkinek bármit és még csak nem is kell többet fizetnem mert az 1GB adatforgalom, mely része az ikon díjcsomagnak több is mint elég
- előlapi kamerán mindig tudok mosolyogni....mi a f@sznak már elnézést! Nyilvánosan csetelni vagy elbújsz az ilyen telóval valahová? Otthon a PC-m előtt szoktam videobeszélgetést csinálni...de nem telóval...jézusom!
- úgy gondolom, hogy ez a hardver ezekkel a funkciókkal, még bőven 3-4 év múlva is megállják a helyüket, és szerintem a legjobb iPhone a 3Gs, nekem ebből az ég világon semmi sem hiányzik....szoftveresen pár apróság, de kárpótol a hihetetlen felhasználói élményEz természetesen a saját véleményem, nem szoktam ennyire kifakadni, csak már nem bírom elviselni, hogy minden iPhone-os cikk a fikázással kezdődik.
PeaceStraw: Szerintem remek képeket készít, majd esetleg töltök fel. Ahogy tapasztaltam makróban és fotó minőségben sem nagyon van elmaradva a volt telómtól (D900) ami az egyik legjobb 3.2 megapixeles gép volt.
Használj egy iPhone-t egy pár napig, aztán mondj róla véleményt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest