- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
válasz
bmwk1200s #166 üzenetére
Használtam Winmo-s készüléket és Iphone-t is. Nekem WinMo-s Diám volt a barátnőmnek meg Iphone 3G-je. Mind a kettő más dolog és már bocsi, de hüle aki a kettőt hasonlítgatja. A winmo sokkal nyíltabb ez tagadhatatlan, és emiatt sokkal sebezhetőbb, képes beadni magát, a HTC mutatta meg mi a helyes út vele, el kell felejteni és csak a háttérbe szabad beengedni. Az iphone nagyon jó készülék a maga nemében, de ember legyen a talpán, kivéve az aki fizeti is, mert megéri neki, hogy ennyiért megvegye. Könnyebben kezelhetőbb mint a másik készülékek, egyszerűbb, felhasználóbarátabb, stabil, emiatt pedig korlátozva van. Nekem hiányzik az FM rádió és jól jönne nekem a diához és az Iphonehoz is a led.
Az iphone bárki számára kezelhetó, a winmo-s készülékekkel szöszölni kell, az meg azért szerethető.
Mind a kettő jó, de ha dönteni kellene akkor egy androidos HTC hd2 kellene
Csak hogy ne hozzak döntést.
Jelenleg már egyik sincs meg, a dia szervizével szoptam és eladtam megjavíttatva jópár hónap után szervizeltetéssel, az iphone sincs meg, azt meg nem használta ki a barátnőm és most sokkal jobban szereti a nokia 5800-t.
Ez van, de ebből vallási háborút csinálni, kicsinyes és gyerekes.
-
Ulkesh
őstag
válasz
bmwk1200s #98 üzenetére
Akkor menj be a Settings menübe, General/Accesibility/Tripla-click Home, itt állítsd a Toggle VoiceOver-re.
Aztán menj a Safarival pl. az Index oldalára, majd nyomd meg háromszor a Home gombot és bökjél rá egy cikkre. A telefon szépen magyarul elkezdi felolvasni azt.
(Gyakorlatilag minden weboldalt, amit magyarként tud azonosítani, magyarul fog felolvasni, akár ezt a fórumot is.)Kikapcsolni a Home gomb ismét háromszori megnyomásával tudod.
-
Straw
senior tag
válasz
bmwk1200s #25 üzenetére
Egyik haveromnak van iPhnoe-ja szóval nyomkodtam eleget, tudom hogy jó képeket csinál (amennyire egy telótól elvárható) de én nem is azt mondtam hogy rossz lenne a képek minősége, hanem azt hogy kiváncsi vok a köv gen iPhone képminőségére mert szerintem kisebb az optikája a mostani iPhoneoké-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest