- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Én meg csak annyit jeleznék feléd szép csendben, hogy attól függetlenül, hogy osztjátok itt az észt, lehet nem kellene elfeledni azt a tényt, hogy kultúrált, normális EMBEREK vagyunk és nem állatok. Ha pedig nem értenéd, hogy mire próbálok rávilágítani, akkor elmondom, hogy hagy némi kívánnivalót maga után a stílusod, hogy a hangnemedről már ne is beszéljünk...
-
plus44
veterán
Nem hiszem. 3g már kifutó termék, ott a GS, meg nem sokára jön a 4G (vagy mit tudom én, hogy fogják hívni) és a 3G ettől nem lett olcsóbb. Pedig, ha esetleg csappanna az ára (nem 5k-val), akkor azt szépen megvennék azok, akiknek nem kell, jobb kamera, meg videófelvétel, stb.
-
plus44
veterán
válasz
Mr.Csizmás #77 üzenetére
Egyetértünk. Csökkenhetne az ára, ezzel mindenki jól járna.
-
plus44
veterán
Lehet, hogy jó móka, de akkor már inkább a gépen keresztül, iphonet meg használom minden másra.
Nem azt mondom, hogy nem kellene, de ez tipikusan olyan, hogy ha már van lehetőség, akkor miért ne, rakjanak bele minden szart, utána meg 2 hét és elszáll a varázs, a kutya nem fogja használni.
-
plus44
veterán
A kinézetet megvariálhatnák, nem mintha a mostani nem lenne elég jó, csak a változatosság kedvéért.
Mr.Csizmás: Ezt már sokszor kitárgyaltuk. Használod az MMS-t, vagy bárki, mert szerintem nem sűrűn. Videófelvételre ott van a 3GS (vagy a 3G buherálva), de akkor inkább már rendes kamera. Előlapi kamera szintán. Hányan használják? Nem azt mondom, hogy senki, a többiekhez képest, akik nem használják, elenyésző a számuk.
Saint_: Annak én is nagyon örülnék, ezért is tartosabb a 2G. Ízléses fém hátlap, némi kellemes plasztikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest