Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
Tigerclaw #245 üzenetére
Én sem értem a hatalmas visszalépést, mert csak az anti reflective coatingot vették ki a kijelzőből, és kész. Egyébként meg vastagabb, gyorsabb a procija, meg a grafika ia, illetve olcsóbb is lett az Air 2-höz képest, ami szerintem kárpótol a kijelző "romlása" miatt.
Ugyanakkor egyetértek veled abban, hogy a marketingstratégiájuk része az alap memória direkt kisebben tartása, de sok embernek még így is biztosan elég ez a hely is.
Viszont én látok rációt a termékvonal differenciálásában, el akarják választani az átlag usert és a pro usert. Gondolom nem hiába kapta a Pro elnevezést, és kapot Apple Pencil és keyboard kiegészítőt, mert professzionális célokra tervezték, még ha ennek tényleges használhatósága nem feltétlen fedi vagy fedheti a valóságot.
Mindenesetre a lényeg szerintem az, hogy az élményt megadhatják az embereknek, aki csak iPadet szeretne alap dolgokra, jó OS-el, akkor annak tökéletes választás ár szempontjából is a sima iPad.
Aki viszont Prot szeretne, mert nagyon tech guru, szereti az új dolgokat, fel akar vágni, netán grafikus vagy csak a notebookját akarja kiváltani ezzel akkor megveszi az iPad Prot.Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy rohanok megvenni 250 ropiért az alap 10,5" iPad Prot, mert szerintem igenis drága, de mindenki eldöntheti, hogy mi éri meg neki.
-
Black Dragon
addikt
Persze, megértem azokat, akik vesznek és vennének ennyiért is iPad-et, mert fasza és erős készülék, de még akkor sem lehet teljes értékű laptop, tehát számomra vagy laptop, vagy tablet. Néha jó szórakozni nagyban a játékokkal, tapizni nagyban a netet, erre tényleg jó az iPad, de komolyabb munkára, excel és társaira azért még nem az igazi, de látszik merre akarják elvinni az iOS-t, egyre nagyobb teret kap a tablet a laptoppal szemben.
-
-
Black Dragon
addikt
A cikkből az kimaradt, hogy a tényleges itthoni ára mennyi lesz mindkét modellnek.
Ugyanis a 10.5" 64Gb-os változatért 246 ropit kérnek el, míg a 12,9"-ért 295-öt, ami azért brutális(szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest