- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Black Dragon #247 üzenetére
Azért egy tablet esetén - ami vizuálisan egy hordozható vékony érintő kijelző - kiemelten fontos, hogy a kijelző panel milyen minőségű, mennyire olvasható, vagy épp milyen vastag, mennyire nehéz. Ez olyan mintha azt mondanátok, hogy az iPad Air 2 nem jobb mint az Air 1.
Persze az idei iPadnak is van előnye, mert erősebb a CPU/GPU benne, nagyobb a kijelző fényereje és talán akkuval is jobban bírja, de szerintem egyértelműen látszik, hogy szét akarták markánsan választani a Pro vonalat a normál iPadoktól mind specifikációban, mind a feature-ket tekintve, mind az árcédulával.
Aki most venne iPadot, elég komoly dilemma előtt ál. Bár az Apple már csak kevés modellt árul, de a piacon más forgalmazóknál elérhető több évre visszamenőleg mindenféle iPad, ráadásul sokkal jobb áron, mint amennyiért az Apple árulta. Én pl. az iPad Air 2, az idei iPad és a 9.7-es iPad Pro modellek között nem tudok dönteni. Az új iPad Pro abszolút kiesik a képből, mert az ára messze több, amit egy tabletre szánnék. Az Air 2-nél korábbit meg már nem vennék. A mini-k nekem túl kicsik arra amire venném, a 12.9-es meg túl nagy.
-
Auratech
őstag
válasz
Black Dragon #131 üzenetére
Nekem egy laptop nem attol laptop, hogy billentyűzete van és nem érintős a képe, meg esetleg van benne dvd meghajtó, hanem attól, hogy a szokásos desktop pc funkcionalitást adja. Hordozhatóan. Árától függően szerényebb vagy csaknem azonos teljesítménnyel. Esetleg a dvd írást már nem igényelve..
Tudjak hozzá kompatibilis perifériákat csatolni. Adathordozók, nyomtatók, szkennerek, profi fényképezőgépek, videókamerák, jatékkontrollerek, billentyűzet, egér, hangeszközök..
Ráadasul ne legyen félmilla. Még 200 ropit sem költök egy újabb, szoftveresen különbejáratú tabletre.
Menjen rajta photoshop, protools..
A surface új generációi szerintem hamarosan startra készek, hogy armos, olcsóbb procival, x86-32 bit kompatibilitással, pc-s funkcionalitással egy 50e forintos atomos kínai tablet és a surface 4 közé ékelődjenek.(A kurzor pozicionálása egyelőre nem műkődik, csak a kétujjas a virtuális billentyűzeten...)
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Black Dragon #129 üzenetére
Gondolkodtam egy 10.5-ös 256GB-vel, toll és billentyűzet 402 ezer, mondjuk nem tudom mennyire bika
De mér az early rMBP 13-ammal nem veszi fel a versenyt... -
Csabee.
nagyúr
válasz
Black Dragon #129 üzenetére
Igen. Én is ezekkel számoltam. Lassan megvehetném akkor az új pro touchbart ami aztán mindenre jó és bika!
Na persze, vannak kényelmi funkciói az iPad pronak amit egyik MB pro sem tud, de mérlegelni kell ki mire használja.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Black Dragon #127 üzenetére
Jaja, nem olcsó. Annyiért komolyabb laptopot vesz az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest