- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Black Dragon #247 üzenetére
Azért egy tablet esetén - ami vizuálisan egy hordozható vékony érintő kijelző - kiemelten fontos, hogy a kijelző panel milyen minőségű, mennyire olvasható, vagy épp milyen vastag, mennyire nehéz. Ez olyan mintha azt mondanátok, hogy az iPad Air 2 nem jobb mint az Air 1.
Persze az idei iPadnak is van előnye, mert erősebb a CPU/GPU benne, nagyobb a kijelző fényereje és talán akkuval is jobban bírja, de szerintem egyértelműen látszik, hogy szét akarták markánsan választani a Pro vonalat a normál iPadoktól mind specifikációban, mind a feature-ket tekintve, mind az árcédulával.
Aki most venne iPadot, elég komoly dilemma előtt ál. Bár az Apple már csak kevés modellt árul, de a piacon más forgalmazóknál elérhető több évre visszamenőleg mindenféle iPad, ráadásul sokkal jobb áron, mint amennyiért az Apple árulta. Én pl. az iPad Air 2, az idei iPad és a 9.7-es iPad Pro modellek között nem tudok dönteni. Az új iPad Pro abszolút kiesik a képből, mert az ára messze több, amit egy tabletre szánnék. Az Air 2-nél korábbit meg már nem vennék. A mini-k nekem túl kicsik arra amire venném, a 12.9-es meg túl nagy.
-
Auratech
őstag
válasz
Black Dragon #131 üzenetére
Nekem egy laptop nem attol laptop, hogy billentyűzete van és nem érintős a képe, meg esetleg van benne dvd meghajtó, hanem attól, hogy a szokásos desktop pc funkcionalitást adja. Hordozhatóan. Árától függően szerényebb vagy csaknem azonos teljesítménnyel. Esetleg a dvd írást már nem igényelve..
Tudjak hozzá kompatibilis perifériákat csatolni. Adathordozók, nyomtatók, szkennerek, profi fényképezőgépek, videókamerák, jatékkontrollerek, billentyűzet, egér, hangeszközök..
Ráadasul ne legyen félmilla. Még 200 ropit sem költök egy újabb, szoftveresen különbejáratú tabletre.
Menjen rajta photoshop, protools..
A surface új generációi szerintem hamarosan startra készek, hogy armos, olcsóbb procival, x86-32 bit kompatibilitással, pc-s funkcionalitással egy 50e forintos atomos kínai tablet és a surface 4 közé ékelődjenek.(A kurzor pozicionálása egyelőre nem műkődik, csak a kétujjas a virtuális billentyűzeten...)
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Black Dragon #129 üzenetére
Gondolkodtam egy 10.5-ös 256GB-vel, toll és billentyűzet 402 ezer, mondjuk nem tudom mennyire bika
De mér az early rMBP 13-ammal nem veszi fel a versenyt... -
Csabee.
nagyúr
válasz
Black Dragon #129 üzenetére
Igen. Én is ezekkel számoltam. Lassan megvehetném akkor az új pro touchbart ami aztán mindenre jó és bika!
Na persze, vannak kényelmi funkciói az iPad pronak amit egyik MB pro sem tud, de mérlegelni kell ki mire használja.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Black Dragon #127 üzenetére
Jaja, nem olcsó. Annyiért komolyabb laptopot vesz az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Battlefield 6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest