Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tigerclaw

nagyúr

válasz Black Dragon #247 üzenetére

Azért egy tablet esetén - ami vizuálisan egy hordozható vékony érintő kijelző - kiemelten fontos, hogy a kijelző panel milyen minőségű, mennyire olvasható, vagy épp milyen vastag, mennyire nehéz. Ez olyan mintha azt mondanátok, hogy az iPad Air 2 nem jobb mint az Air 1.

Persze az idei iPadnak is van előnye, mert erősebb a CPU/GPU benne, nagyobb a kijelző fényereje és talán akkuval is jobban bírja, de szerintem egyértelműen látszik, hogy szét akarták markánsan választani a Pro vonalat a normál iPadoktól mind specifikációban, mind a feature-ket tekintve, mind az árcédulával.

Aki most venne iPadot, elég komoly dilemma előtt ál. Bár az Apple már csak kevés modellt árul, de a piacon más forgalmazóknál elérhető több évre visszamenőleg mindenféle iPad, ráadásul sokkal jobb áron, mint amennyiért az Apple árulta. Én pl. az iPad Air 2, az idei iPad és a 9.7-es iPad Pro modellek között nem tudok dönteni. Az új iPad Pro abszolút kiesik a képből, mert az ára messze több, amit egy tabletre szánnék. Az Air 2-nél korábbit meg már nem vennék. A mini-k nekem túl kicsik arra amire venném, a 12.9-es meg túl nagy.

Új hozzászólás Aktív témák