- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
autox3c
tag
válasz
H.Istvan25 #8 üzenetére
Személyes példa a kicsi az akksira:
Elég nagy android rajongó voltam mindig is (telefon, tablet, TV, óra...volt minden), és egyszer csak váltottam 7 plus-ra, ez az első iphone amit használok. (konkrétan egyik ismerősöm sem hitte el olyan szinten nem voltam Apple kedvelő)
Soha nem volt még olyan telefonom, ami eddig bírta volna, pedig zömében phableteket használtam. -
JBond
csendes tag
válasz
H.Istvan25 #8 üzenetére
Még nem sikerült lekoppintani az Galaxy S8 design-ját Applenek talán 18-ra kész lesz!
-
joey04
titán
válasz
H.Istvan25 #90 üzenetére
nem. rosszul tudja, nem olvasott utána. apple hater így lehet szimplán csak ferdíteni szeretne.
-
törölt tag
válasz
H.Istvan25 #22 üzenetére
Van pirosban!
-
juuzer
addikt
válasz
H.Istvan25 #8 üzenetére
+1
A Xiaomi Mi Mixben több innováció van, mint az Apple-ben az elmult evek alatt összesen
-
janeszgol
félisten
válasz
H.Istvan25 #90 üzenetére
1 év garancia (jótállás) és 1 év szavatosság utána. (Igazából 1 év garancia és 2 év szavatosság, de mivel az első évben mindkettő van, a vevő szerinti kedvezőbb lesz érvényes.)
-
törölt tag
válasz
H.Istvan25 #8 üzenetére
Mégis milyen újítás kellene?
A droidosok köpködik az iOS és a WP/W10M rendszereket. Az iOS fanok ugyanezt dobják vissza.
A Windowsosok meg jajgatnak, hogy hú, nincs fejlesztés...
Nagyjából ez arra emlékeztet, amikor Béla meglátja Pistike gépén linuxon a 3D forgó kockát és neki is olyan kell. Persze gyaluljunk le mindent a gépről, mert ez kell!
Aztán másnap ott rohadna meg a linux, mert nem fut rajta a kálofduti...
A vevők annyi készüléket, változást kaptak relatíve hosszú ideig, hogy megszokták. Aztán mára mosógép funkció is kellene egy készülékbe!
Az utóbbi években a barom gyártók a normális ütemezés helyett rohamtempóban dobták piacra a cuccokat. Ennek az lesz a vége, hogy szépen kiégnek! Vevő mindig lesz, ez tény. Csak érdemi újítás már nem nagyon! S mivel bevett szokás lett 1-2 év után cserélni telefont, most majd ismét nem lesz trend az értelmesebbek körében. Mára szinte mindegyik platform esetén elmarad az varázs ami anno megvolt.
Az átjárható ötlet is a végén több bajt okoz, mint amennyi problémát megold. -
troviko
senior tag
válasz
H.Istvan25 #8 üzenetére
A helytakarékosság jegyében pedig beraktak egy gumiharangot a jack helyére.
Epic. -
joey04
titán
válasz
H.Istvan25 #22 üzenetére
nézőpont kérdése, engem nem mozgat meg a vízállóság, a dupla kamera, a lassított videók, a vr, a magasabb felbontás. pedig ezek körül van ami már bekerült az iphone-ba meg van ami szinte tuti be is fog, tehát nem a szemellenző miatt mondom ezt. a káva nélküli design futurisztikusan néz ki ami miatt a többi készülék nem néz ki annyira jól, de ez ahhoz kevés, hogy eladjon egy hasonlóan drága terméket önmagában. akinek ezek kellenek, azok válogathatnak máshol így kerek a világ. nekem pl. az új rezgőmotor a napi használatban sokkal többet ad, mint amiket felsoroltatok. az i7 plus az első telefonom, aminél megérzem biztosan és fixen a zsebemben is ha valamit jelez, vagy eleve kézben fogva nem olyan érzés, mintha valami szét akarná rázni az egész készülékházat. ettől nekem sokkal többet javult a felhasználói élmény, mintha mondjuk QHD-s kijelzőm lenne és vezeték nélküli töltést támogatna.
-
GALARDO
addikt
válasz
H.Istvan25 #8 üzenetére
Ha ősszel tényleg bemutatnak egy olyan szifont, aminek a kijelzőjébe van beépítve a tácsájdí, na akkor lehet beszélni az innovációról. Egyébkén évek óta senkinél nem láttam hatalmas innovációkat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest