- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
fordítsuk meg: miből gondolod, hogy brutális az Apple SoC? Az alkalmazások alatti teljesítményből? Akkor az lehet simán az iOS előnye is ennyi erővel...
217: hát még bőven pedig hova szerintem. még közel sem értünk el oda, hogy minden azonnal induljon, hogy soha semmi ne röccenjen meg, plusz ar, vr stb dolgok alá kell. pont ezek annyira engem sem fognak meg, de biztos lesz még olyan funkció a jövőben, amihez kell a brutál vas. plusz azért volt nekem csúcs droidom meg best buy kategóriás kínaim is, és bár utóbbi tényleg nagyon megérte az árát, azért már platformon belül is éreztem, hogy mennyivel jobb volt egy csúcskategóriás vas.
-
joey04
titán
akkor mégis hogy állapítod meg hogy melyik a jobb nyers erőben? nem kockaként kell gondolkodni...
ami tény, hogy az idei csúcs vasak végre elérik legalább az a10 teljesítményét. az a10x meg köröket ver megint mindenre. akinek persze zárt az ios azt nem érdekli, sőt, igazából engem sem, csak ugye itt a fórumon elhangzott olyan is, hogy a vas is csak átlagos.
-
joey04
titán
válasz
janeszgol #173 üzenetére
Vele az a baj, hogy mindig azonnal torokra megy, nem csak akkor ha éppen haterek jönnek, hanem objektív véleményen esetén is és sajnos ezt csinálja akár napokon, extrém esetben heteken keresztül. Az adott esetben pedig valóban a többiek inkább voltak sárosak, de itt ilyen a moderáció. Nem igazságtalan, csak ha van egy vitás szituáció, akkor azt a könnyebb végénél oldják meg, hiszen tacskó kapott egy pofont, aztán kuss volt (nagyjából) a topikban. Ez az egyszerűbb. Valahol érthető, mert a modok meg nem teljes munkaidős alkalmazottak, így ez van, ezzel kell beérnünk...
----
Here are the iPhone & iPad features Apple didn’t give us with iOS 11Van pár olyan amit hiányolt néhány ember.
-
joey04
titán
válasz
janeszgol #164 üzenetére
ok, várlak az összes márka drágább darabjainál ahol ilyen részletesen és szőrszálhasogatóan kifejted a véleményed és kritizálsz. ha ezt tartod pár évig (ahogy pár évig nem) akkor lehet arról beszélni ki beszél mellé.
a garancián való rugózás pont olyan haterek által rágott csont mint amiből van egy tucat, ami már vagy nem állja meg a helyét, vagy túlléptünk rajta pl. bt file küldés, fm radio, meg a többi baromság. vagy legújabban a jack lehagyás. ha máshol történik, akkor elhangzik egy jaj de kár, most minek vették le, amikor az apple is leszedte, több ezer (!!!) fröcsögő komment érkezett a témákban. ez az eszetlen szidás, mert van millió VALÓS baja a készülékeknek és a rendszernek kezdve a felhőszolgáltatással, érintve a csatlakozók lehagyását pro gépeken, az ssd minimális méretét, és befejezhetjük a kábelek minőségével és van még egyéb baj, gond is, de ezt csak azok tudják, akik használják és érzik ezt, a haterek megmaradtak 2007-ben, hogy nincs bt meg szar a gari. na mindegy majd jön tacskó aki semmivel nem jobb nálatok, mert ami alma az arany nála, aztán vitázzatok vele. bár mivel ez egy kocka fórum, így 1 lesz 100 ellen ezáltal biztos megint ő szívja meg.
-
joey04
titán
válasz
Farkas82 #156 üzenetére
Akkor átvertek. Nincs ilyesmi probléma. Egyébként ahogy a kollégádnak is mondtam, te is csak itt jelzed a problémát, a többi márka topikjába nem írtál be. mellesleg 1 év világgri van, vagyis az 1 éven belül akkor sem hajtanak el, ha sufni gsmben vetted. egy sufniban vett S8-at próbálj meg gariztatni a hivatalos szervizben.
-
joey04
titán
válasz
H.Istvan25 #90 üzenetére
nem. rosszul tudja, nem olvasott utána. apple hater így lehet szimplán csak ferdíteni szeretne.
-
joey04
titán
válasz
janeszgol #43 üzenetére
1.: nem 1 év gari van rá hivatalos helyen. sufniban igen. nekem is 1 év gari van az i7 plusra, csak 300 helyett volt 225.
2.: a többiek csak elvétve adnak 2 évnél többet ebben az árkategóriában is. ha meg máshol is gond, akkor ott miért nem hangoztatod? persze tudom miért nem, ismerlek.
3.: ez egy értelmetlen besorolás. nem mindegy mi és hogyan kerül ennyibe. Egy 600k-s macbook prót elvinnék gari nélkül is 300-ért.
---------
na mentem, este visszanézek, mi lesz itt.
-
joey04
titán
válasz
H.Istvan25 #22 üzenetére
nézőpont kérdése, engem nem mozgat meg a vízállóság, a dupla kamera, a lassított videók, a vr, a magasabb felbontás. pedig ezek körül van ami már bekerült az iphone-ba meg van ami szinte tuti be is fog, tehát nem a szemellenző miatt mondom ezt. a káva nélküli design futurisztikusan néz ki ami miatt a többi készülék nem néz ki annyira jól, de ez ahhoz kevés, hogy eladjon egy hasonlóan drága terméket önmagában. akinek ezek kellenek, azok válogathatnak máshol így kerek a világ. nekem pl. az új rezgőmotor a napi használatban sokkal többet ad, mint amiket felsoroltatok. az i7 plus az első telefonom, aminél megérzem biztosan és fixen a zsebemben is ha valamit jelez, vagy eleve kézben fogva nem olyan érzés, mintha valami szét akarná rázni az egész készülékházat. ettől nekem sokkal többet javult a felhasználói élmény, mintha mondjuk QHD-s kijelzőm lenne és vezeték nélküli töltést támogatna.
-
joey04
titán
iOS nem nagy szám, az új ipadek viszont jók. Az ár sem vészes ilyen vassal. Kérdés mindegyikben 4GB ram van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest