Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
H.Istvan25 #22 üzenetére
nézőpont kérdése, engem nem mozgat meg a vízállóság, a dupla kamera, a lassított videók, a vr, a magasabb felbontás. pedig ezek körül van ami már bekerült az iphone-ba meg van ami szinte tuti be is fog, tehát nem a szemellenző miatt mondom ezt. a káva nélküli design futurisztikusan néz ki ami miatt a többi készülék nem néz ki annyira jól, de ez ahhoz kevés, hogy eladjon egy hasonlóan drága terméket önmagában. akinek ezek kellenek, azok válogathatnak máshol így kerek a világ. nekem pl. az új rezgőmotor a napi használatban sokkal többet ad, mint amiket felsoroltatok. az i7 plus az első telefonom, aminél megérzem biztosan és fixen a zsebemben is ha valamit jelez, vagy eleve kézben fogva nem olyan érzés, mintha valami szét akarná rázni az egész készülékházat. ettől nekem sokkal többet javult a felhasználói élmény, mintha mondjuk QHD-s kijelzőm lenne és vezeték nélküli töltést támogatna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest