- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Én sem értem a hatalmas visszalépést, mert csak az anti reflective coatingot vették ki a kijelzőből, és kész. Egyébként meg vastagabb, gyorsabb a procija, meg a grafika ia, illetve olcsóbb is lett az Air 2-höz képest, ami szerintem kárpótol a kijelző "romlása" miatt.
Ugyanakkor egyetértek veled abban, hogy a marketingstratégiájuk része az alap memória direkt kisebben tartása, de sok embernek még így is biztosan elég ez a hely is.
Viszont én látok rációt a termékvonal differenciálásában, el akarják választani az átlag usert és a pro usert. Gondolom nem hiába kapta a Pro elnevezést, és kapot Apple Pencil és keyboard kiegészítőt, mert professzionális célokra tervezték, még ha ennek tényleges használhatósága nem feltétlen fedi vagy fedheti a valóságot.
Mindenesetre a lényeg szerintem az, hogy az élményt megadhatják az embereknek, aki csak iPadet szeretne alap dolgokra, jó OS-el, akkor annak tökéletes választás ár szempontjából is a sima iPad.
Aki viszont Prot szeretne, mert nagyon tech guru, szereti az új dolgokat, fel akar vágni, netán grafikus vagy csak a notebookját akarja kiváltani ezzel akkor megveszi az iPad Prot.Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy rohanok megvenni 250 ropiért az alap 10,5" iPad Prot, mert szerintem igenis drága, de mindenki eldöntheti, hogy mi éri meg neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cudy routerek
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest