- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-ecutor
csendes tag
Leszedtem ezt a firmwaret DLinkEU_DSL-360T_V3.00B01T02.EU.20060220_upgradeB10.exe
Win8 alatt elinditom a utilityt és az egyik cpu magot maxon pörgeti, de mast nem csiál. Próbáltam kompatibilis módban adminként, de semmi. Kérdésem, próbálkozott már Win7/8 alól upgradelni DLINK 360T-t valaki? -
X-ecutor
csendes tag
válasz
X-ecutor #2892 üzenetére
MEGOLDÓDOTT!
Az egyik szál el volt hajolva az ethernet aljzatban, emiatt nem érintkezett, és írta ki a gép, hogy nincs kábel bedugva.Másik kérdés. Ha mondjuk van egy 10 megabites vagyis ADSL2 előfizetésem, é egy ADSL 1 modemmel próbálok rá csatlakozni, akkor az menni fog, úgy érem a sebessége persze nem lesz több 8-nál, de csatlakozni enged ugye?
-
X-ecutor
csendes tag
válasz
X-ecutor #2891 üzenetére
Nah, a routert visszaraktam 192.168.1.1-re, modemet rákötöttem a lan portjara, és most folyamatosan világít a modemen a lan led, és a 192.168.1.1 címet a böngészőbe írva nem töltődik be semmi, de közben megy a net a másik modemmel
. Valószínűleg ütközik a modem meg a router, de ez is valami.
-
X-ecutor
csendes tag
Koszönöm a választ!
A hibajelentésből én is erre köetkeztetnék a helyedben, de több egyenes kábellel is próbáltam. Van egy másik modemem is ami haldoklik (amiről most is írok), és annak a kábelével is próbáltam, meg amit adtak hozá, de fel sem villan a led.
Sőt most már eljutott oda, hogy h a router lan portjára kötöm, akkor sem világít a modemen a led. Pedig direkt rákérdeztem, hogy annak ellenére, hogy használt, azért még működik, ugye.
Nincs valami über hard reset a modemhez? Hátha az segít.Jah, azt is próbáltam, hogy a routernek adtam 192.168.1.2 címet, rákötöttem a régi modemet, amit 192.168.1.1 címen lehet elérni, 255.255.255.0 maszkkal, és sikerült elérnem a webes felületet, de az új modemmel nem, pedig annak is 192.168.1.1 talán a címe.
-
X-ecutor
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy használt D-Link DSL-360T jelű modemet, de hiába kötöm össze a géppel nem világít az ethernet led, és persze kapcsolódni sem tudok hozzá. A szokásos A hálózuati kábel nincs bedugva szöveget tolja Win-7-en és 8-on is, 10/100-as és Gigabites hálókártyával. Az érdekes visztont az, hogy ha a router WAN vagy LAN portjára kötöm, akkor világít. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged