Új hozzászólás Aktív témák
-
X-ecutor
csendes tag
Koszönöm a választ!
A hibajelentésből én is erre köetkeztetnék a helyedben, de több egyenes kábellel is próbáltam. Van egy másik modemem is ami haldoklik (amiről most is írok), és annak a kábelével is próbáltam, meg amit adtak hozá, de fel sem villan a led.
Sőt most már eljutott oda, hogy h a router lan portjára kötöm, akkor sem világít a modemen a led. Pedig direkt rákérdeztem, hogy annak ellenére, hogy használt, azért még működik, ugye.
Nincs valami über hard reset a modemhez? Hátha az segít.Jah, azt is próbáltam, hogy a routernek adtam 192.168.1.2 címet, rákötöttem a régi modemet, amit 192.168.1.1 címen lehet elérni, 255.255.255.0 maszkkal, és sikerült elérnem a webes felületet, de az új modemmel nem, pedig annak is 192.168.1.1 talán a címe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Automata kávégépek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest