- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Na ja... Ezt írtam Neked tegnap este, de úgy néz ki, hogy "write only" módban vagy, mert se ezt, sem pedig azt vetted figyelembe, hogy kértek Tőled egy screenshot-ot! De mindegy is, lehet, hogy akkor ezt is feleslegesen írom! De, ha netán mégis elolvasod, elárulom, hogy a LED-ek így maradnak, ez már elhangzott fentebb, tehát jobb, ha megszokod!
-
Szerintem nem kell... Volt egy kép a leírásban, ami a T-Com beállításokat mutatta meg, szerintem azt nyugodtan másold le... Bár, mondjuk már ezt is félve merem kijelenteni, miután a neten szerte-széjjel mindenhol csak azt lehet olvasni, hogy a T-Com nethez AnnexB, az Invitel-hez meg AnnexA beállítás kell, ehhez képest itt vagyok az Invitel ADSL-el, és AnnexB-vel működik Ami nálam még eltér a linkelt képhez képest, hogy a "Tones in use" részben "70-500" van megadva, illetve természetesen a VPI / VCI, de az értelemszerűen nálam más.
-
-
dchard
veterán
rudi77:
Egyrészt nem ADSL2-t, hanem ADSL2+-t kell beállítanod, másrészt nagy valószínűséggel vagy be sem kapcsoltad (a leírásom szerint) az ADSL részt, vagy az ATM VPI/VCI-t rosszul állítottad be. A 321B alapból 1/32-es atm VPI/VCI-vel jön.
Az én firmware-em WAN/DSL --> DSL settings menüpontjáról csinálj printscreen-t, úgy okosabbak leszünk.
Amúgy a log alapján a modemed teljesen kompatibilis a szoftveremmel.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robot fűnyírók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged