Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.K.F.
csendes tag
A Speedport W 724V-hez lehet egyáltalán telnet-tel vagy ssh-val csatlakozni?
Mert ha nem (a netes hozzászólásokból úgy gyanítom, hogy nem), akkor szerintem reménytelen, hogy a DSLstats-al infót nyerj ki belőle. A webfelületére tudsz egyáltalán kapcsolódni és be is tudsz lépni? A doksija szerint ([link]) viszont tud SNMP-t az eszköz (140. oldal a doksiban), így maximum azt tudom elképzelni, hogy ha ismeri az eszköz a VDSL2-LINE-MIB-et ([link]), akkor valahogy SNMP-vel lehetne adatokat kinyerni belőle, az alábbi MIB-ágak biztatónak tűnnek:

-
N2O999
tag
Igaz, az eszemben sem volt, hogy mostanában már ilyet osztogatnak, nekem még szerencsére a ZTE van, azzal működik.

Sajnos nem tudom mi ketyeg a Speedport burkolata alatt, lehet hogy működőképessé lehetne tenni azzal is, bár sok esélyt nem látok rá.Ha már itt vagyok, kérdezném hogy késő délután, este környékén mi okozhat ekkora zajt? Sok IPTV-s?
Délelőtt
Este
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G51 5.1 hangrendszer / megkimélt állapot / tökéletesen működik / szép hangzás
- Dell Latitude 5570- 15,6" - I7 6820HQ 16Gb - Radeon 8670
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Gamer PC komplett konfiguráció eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest