Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Macrodroid
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
Na csináltam pár képet a padlástérben, a bekötésről. Nem a legjobb minőségű képek azt tudom...
De a lényeg: légkábel 4 eres, ebből rá van kötve 2 a 4 eres telefonkábelre ami megy a házba (fentebb mutattam róla képet), tehát mindkét kábel végén 2-2 ér szabad.
Képek:

A két ér pedig a szigetelőszalagos módszerrel van összekötve.
-
beldeczki
aktív tag
Akkor mutatom is. DSLAM hogy hol van a városban azt nem tudom, de tőlem elvileg 2 km-re van kb. a szerelők állítása szerint. Kint az utcán kb. 200 méter légkábel megy (ezt onnantól számítom ahol az egyik oszlopnál a földből felmegy kábel oszlopra és hozzám kb. 200 méter jön), ott padlástérbe be van vezetve, ott a két érpár rá van kötve telefonkábelre, szigetelőszalagos megoldással. Onnan kb. 5 méter telefonkábel megy a bekötődobozig, ami itt van a szobában. Onnantól megy 3 méter készre szerelt kábel a modemig. Szűrő nincs, mivel telefon nincs, csak net.
Képet a szobában lévő bekötődobozról tudok csak mutatni, mivel kint már sötétedik, és a képekből nem sok minden látszódna.

Persze holnap tudok készíteni a kinti dolgokról is képet. Földeléses technika nincs sehol se használva, szóval az lehet javítana.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Warships
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Fejhallgatós találkozó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Silvercrest Rajztábla
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest