- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
-
Rusi
senior tag
Akik most itt morognak a T-re, jobb ha meg se nézik a vodás árváltozásokat, amit hamarosan kiteszek, egyszerűen horror...
-
Rusi
senior tag
válasz
unrealnoise #57 üzenetére
Nos, én nem a honlapot nézem, mert a Netshop számomra nem lényeges, ellenben az árlista igen. Amíg ott szerepel, addig kapható, a Netshopban meg lehet hibásan szerepel (illetve nem szerepel), de az is lehet, hogy épp ott nem rendelhető (ahogy van olyan készülék, ami meg az árlistán nincs, a Netshopban mégis szerepel még, lásd mondjuk SE Xperia Play). Tudom, hogy modern, meg "cool" dolog a neten vásárolni (én is szoktam), de pont a mobiltelefon az, amit biztos nem vennék így, csak személyesen.
-
Rusi
senior tag
válasz
unrealnoise #52 üzenetére
Bocs, a Telenornál kapható a Note2, mégpedig S kategóriában (SmartExtra 2 csomag, havidíj: 4 790 Ft) 139 990-ért. Kártyásan is van, úgy 169 990 forintba kerül (bár az tuti nem normális, aki kártyásan vesz meg egy ilyen kaliberű készüléket...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Steam Deck
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest