- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
luke.
aktív tag
-
sing1ep1ayer
őstag
Miért nem rendelnél mobilt webshopból? Mégis mi szól ellene? Hogy így olcsóbb? Hogy ingyen házhoz jön és nem kell elmenni érte? Vagy az hogy 8 napon belül indoklás nélkül visszavetetheted?
Ha nagy a para, akkor bemész az üzletbe és megnézed, megfogdosod, kipróbálod, de ha van egy kis eszed, akkor utána a neten veszed meg, nem pedig a helyszínen.
-
demyen
tag
kiváncsian várjuk.
Azért egy storit megosztok.
Még anno vettem valamelyik szolgáltatónál olcsón 2 év hűséggel egy motorola v360 telót, ami akkor se volt egy csúcs készülék, majd fél év múlva hozzá egy azt hiszem v3 motorolát társkártyával, de pénzügyi gondok miatt 1 év után nem tudtam tovább fizetni, és valahogy nem is tartottam fontosnak (költözés, külföld, stb).
De nemrég kemény majd 500 ezer ft vasaltak be rajtam letiltás formályában, pedig számlatartozásom "pár" ezer ft volt. Jó aláirtam, megérdemlem, de azért dúrva egy kötbérek kamatok egyéb költségek egy pár ezres telóért...nembaj, legalább feketelista miatt többet ilyen nem lesz gondoltam erre töröltek belőle mint irták pár hónapja....
, többet előfizetéssel készüléket nem veszek... részletre -
unrealnoise
senior tag
érdekes, hogy a kereső nem hozta be és a samsung készülékei közt sem találtam. meg sehol máshol.
google-ben rákeresve itt van a note 2 telenor oldalán:
http://www.telenor.hu/mobiltelefon/samsung/galaxy_note_iiitt az S3-as oldal, itt jobb oldalt már vannak árak, meg minden egyéb, ami Note 2 alatt nincs:
http://www.telenor.hu/mobiltelefon/samsung/galaxy_s_iii/kek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Renault, Dacia topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen videókártyát?
- Kerékpársportok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged