- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Miért nem rendelnél mobilt webshopból? Mégis mi szól ellene? Hogy így olcsóbb? Hogy ingyen házhoz jön és nem kell elmenni érte? Vagy az hogy 8 napon belül indoklás nélkül visszavetetheted?
Ha nagy a para, akkor bemész az üzletbe és megnézed, megfogdosod, kipróbálod, de ha van egy kis eszed, akkor utána a neten veszed meg, nem pedig a helyszínen.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Peterson_ #34 üzenetére
"...bemegyek egy üzletbe, megkínálnak kávéval míg várakozok, és mivel aranykártyás vagyok, így előre vesznek az ügyintézésben."
Ez mégis melyik üzlet?
Mert én eddig bárhová mentem be aranykártyás ügyfélként minimum fél órát várakoztam és soha senki nem kérdezte még meg, hogy kérek-e kávét. Nem is értem. A számítógépben még csak látják hogy adott sorszámú mókus milyen kártyával rendelkezik, mert a terminálon az ennek megfelelő menüpontot választod és így előre tudnak venni (bár mint mondtam én ezt sosem tapasztaltam még), de utána, amikor leülsz honnan tudja a kávés hostess hogy te ki vagy? Kirakod magadra egy táblán, hogy "ARANYKÁRTYÁS ÜGYFÉL"?
-
sing1ep1ayer
őstag
Samsung Galaxy Mini két éves előfizetéssel 27 432 Ft
Jesszus, ezért a szemétért (bocs, ha ilyened van) még pénzt mernek kérni? Ezt a készüléket lassan dominóval is ingyen kellene adniuk, ha vállalod a két éves szolgáltatói hűséget, nemhogy még elő is fizetsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged