- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na vajon újabb rókabőr?
Esetleg Generals 2? Vagy mégis folytatják a Tiberium-ot?
-
HS 2142
őstag
Kicsit gyanús volt, hogy a Visceral-nak mi köze a fejlesztéshez, azóta kijavították EA LA-re.
-
LittleDemon
tag
nekem a sorozatbol a kedvencem a c&c generals
olyat csináljanak má uj grafóval -
Cathulhu
addikt
válasz
iMaverick #14 üzenetére
A C&C 3-mal mi volt a bajotok? Szerintem teljesen illett a sorozatba sztorilaig is, mind játékmenet ügyileg...
Sztorilag egyaltalan nem illett, gyakorlatilag kihereltek a vilagot, kenyuk kedvuk szerint megvaltoztattak dolgokat. Aki az elso ket reszen nevelkedett, azok legtobbje ezt nehezen viselte. Jatekmenetileg meg a hatalmas palyakon lassu taktikus csatak helyett lett egy 20 gyarban gyartok en kattintgatok gyorsabban spamfest. Lehet jo jatek volt a C&C3 bizonyos szemszogbol, egyeseknek, de hogy a C&C-hez koze nem volt, az biztos. (mondjuk a beka segge ala csuszo eladasok es a 4. resz hihetetlen csufos bukasa a 3. utan (hasonloan RA3), mind azt igazolja, hogy dilettans, hozzanemerto management kezebe kerult szegeny C&C
)
-
Nem azért a 20 fillérért, de a Renegade és a Generals nem tudom, hogy miért nem lett annó jobban reklámozva, vagy valami... Szerintem akkora játékok voltak. (A Red Alert-et mintha egyikőtök sem említette volna...)
Én személy szerint egy Renegade 2-nek, vagy Generals 2-nek is nagyon örülnék...
A C&C 3-mal mi volt a bajotok? Szerintem teljesen illett a sorozatba sztorilaig is, mind játékmenet ügyileg...
-
Sicilian
addikt
"Mi pedig várjuk a fejleményeket."
Hát Én meg nem.. Már régen elveszítette azt a fényét, ami volt neki..
-
Thome
veterán
Normális C&C Tiberian Sun folytatást a népnek. Vagy remake-t.
-
fasirTTT
őstag
nem tudom nektek mi bajotok van/volt a C&C3-al... szerintem kur..nagy game! (+ a keans kiegészítője)
én örülnék annak ha a c&c3 történeti szálat folytatnák, vagy valami hasonló ütős sztorit kitalálnának
a 4 rész szerintem is FAILkis off:
legjobban annak örülnék ha 1 ilyen című cikket látnák: Age of Empires IV megjelenése wáááááááhhhhhhh -
törölt tag
No igen, egy normális C&C4 nem ártana. Bár a C&C3-hoz is kijöhetne egy patch, amiben ugyan az az AI van, mint a demo-ban volt. A véglegesben igencsak butább lett. A C&C3 egyik legnagyobb baja szerintem ez.
A Renegade meg szerintem kifejezetten jó volt. A Tiberium leállítását nem értettem. Gyenge lábakon állt az indoklás, pláne, hogy azóta messze primitívebb játékokat is kiadott az EA.
-
wolfman
veterán
Legesleginkább egy Generals 2-nek örülnék a legjobban, mert az egyik kedvencem, aminek egy baja a grafika, ma már csúnyácska.
Szóval szerintem igen nagy potencia van a Generalsban, csak nehogy elk..ják mint a sima C&C sorozatot. -
Egy C&C befejező résznek nagyon örülnék, lehetne a neve például C&C 4.
Mondjuk nekem se a Renegade-del, se a C&C3-mal nem volt bajom. -
Cathulhu
addikt
Meglatom a cimet, mondom ezeknek semmi sem eleg? Az ugynevezett 3. es 4. resz utan miert kinozzak meg tovabb szerencsetlen nevet, hagyjak szepen kimulni, hamar ilyen ronda halala volt. De aztan meglattam a ceg nevet, es ujra kezdtem bizakodni. Habar a dead space eredetisegevel problemaim voltak, de a jatek attol fuggetlen jol ossze volt rakva.
-
afterburner_
őstag
nem szeretnék még egy renegade-t, se egy c&c 4-et, vagy c&c 3-at
én spec legjobban egy tiberium dawn feldolgozast preferálnék:-)
-
havast
aktív tag
Egyetértek.
Csak a legutolsó rész lett tré. Amugy én egy új Renegade-nek is örülnék
-
Gregorius
őstag
A C&C fénye nagyon megkopott, amin az utóbbi rész sem változtatott
Ez pontosításra szorul. A fénye nagyon megkopott, ami leginkább az utóbbi résznek köszönhető. -
Thome
veterán
Meghallgattattak imáim? Csak lehet, hogy nem RTS lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest