Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer #64 üzenetére
nem akarok Vs vitát de Nvidiánál ok, de a másik oldalon is megszoktad?35 % nvidiánál támadási indok( Turing) míg a másik oldalon a 3. darab rókabőr érkezik az RX szériából összesen 20 % előrelépéssel. no offense, még egyszer, de szerintem mindenki jobban örülne, ha éppen Vega 56 karit tolnák meg mind sebességben mind pedig árban lefele, ha már ütőkártyát keresnek a Vörösök.
-
válasz
tamasas0913 #50 üzenetére
Ahhoz ott az 1080 -1080TI , használt piacon meg főleg vannak jó áron. Persze értem amúgy mit mondasz .
-
válasz
tamasas0913 #47 üzenetére
ha mindenkinek minimum 1060 teljesítényű kártya lenne a gépében akkor ez jogos lenne, de szerintem nem így van. nagyon sokan még régebbi generációkon ( GTX 7xx vagy 960-70 kártyákon tolják).
-
5 GB moerll már most is van,de csak kínai piacnak occón[link]
Ezek a kínai internet kávézóknak készültek . Ilyesvalamit tudok elképzelni 200 dolláros áron( vagy akár alatta is ) ha tényleg olyan hatalmas készletek vannak még mindig pascalból. EZ mondjuk Nvidia malmára hajtja a vizet, hogy AMD nek gyártatnia kell olcsó kártyát, Nvidiának meg raktárról kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest