- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Samsung Omnia 7-esem volt a Lumia előtt 2 és fél évig. Azt a telefont nem kellett újraindítani. Sim csere miatt indítottam újra kb 5 alkalommal meg ha jól emlékszem egyszer beakadt a kameraszoftver azért. A mostani Lumiámat is csak a frissítgetések után indítom újra(mert, hogy ez olyanokat is huzamosabb ideig kap). Lehet beszívtál egy rosszabb tipust, de nekem a környezetemben élők sem panaszkodnak a WP-re pedig folyton faggatom őket. Androidra ellenben 1-2 kivétellel mindegyik, azaz 1-2 is csúcskategóriással rendelkezik aminél elvárt lehet azért, hogy normálisan működjön. WP-n egy Lumia 520-as stabilitása, gyorsasága és felhasználói élménye tökön rúgja még a közép kategóriás androidos telókat is azért ezt is nézd. Galaxy S3-at például lazán alázza és ezt tapasztalatból mondom. Lehet tudásban nincs még a topon a WP(bár ezt is inkább csak olvasom nem tapasztalom), de legalább folyamatosan fejlődik és Lumiák közül az összes megkapja az újabb frissítéseket is még a 2 éves modellek is mint a 920-am.
Na mindegy nem akarok vitát generálni, ti vegyetek androidot ha jól esik én maradok a Windows-nál
-
tomboy0013
veterán
3 éve használok WP-t. Ha használható telefont akarsz jó áron és nem akarod, hogy rámenjen az idegrendszered akkor még mindig ez a legjobb alternatíva
Amúgy egy iOS is jó, de az android... na inkább egy butafon, legalább az nem hív fel senkit magától meg nem fagyogat , meg nem kell pár naponta egy újraindítás, hogy ne hülyüljön meg teljesen. Hosszútávon idegörlő az a rendszer. Senkinek nem javaslom csak aki szereti magát kínozni
-
tomboy0013
veterán
3 gondom van a Note 4-gyel: 1. Samsung, 2. Úgy is néz ki mint az összes többi Samsung, 3. Android
Az iPhone még szimpi is lenne a valamennyire a rendszer miatt, de eltolták a külsejét az új szériának szerintem elég rendesen. Úgyhogy maradok WP-Nokia-Microsoft fronton.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged