Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Netfone
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Samsung Omnia 7-esem volt a Lumia előtt 2 és fél évig. Azt a telefont nem kellett újraindítani. Sim csere miatt indítottam újra kb 5 alkalommal meg ha jól emlékszem egyszer beakadt a kameraszoftver azért. A mostani Lumiámat is csak a frissítgetések után indítom újra(mert, hogy ez olyanokat is huzamosabb ideig kap). Lehet beszívtál egy rosszabb tipust, de nekem a környezetemben élők sem panaszkodnak a WP-re pedig folyton faggatom őket. Androidra ellenben 1-2 kivétellel mindegyik, azaz 1-2 is csúcskategóriással rendelkezik aminél elvárt lehet azért, hogy normálisan működjön. WP-n egy Lumia 520-as stabilitása, gyorsasága és felhasználói élménye tökön rúgja még a közép kategóriás androidos telókat is azért ezt is nézd. Galaxy S3-at például lazán alázza és ezt tapasztalatból mondom. Lehet tudásban nincs még a topon a WP(bár ezt is inkább csak olvasom nem tapasztalom), de legalább folyamatosan fejlődik és Lumiák közül az összes megkapja az újabb frissítéseket is még a 2 éves modellek is mint a 920-am.
Na mindegy nem akarok vitát generálni, ti vegyetek androidot ha jól esik én maradok a Windows-nál
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képregény topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Napelem
- Hyundai, Kia topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest