Új hozzászólás Aktív témák
-
lacruise
tag
válasz
tomboy0013 #108 üzenetére
en ket ceges Samsungot kuldtem vissza, mert az elso a TOLTON LEMERULT 1 ejszaka alatt... hagyok idot...a masodikkal 10 perc volt tarcsazni.
kaptam egy nokia 520-at es kisimultak a rancaim. nincs NFC (amugy sem hasznalja senki), meg millio hasznlahattlan app, van viszont egy, a vasra optimalizalt OS ami teszi a dolgat mindig, ugyan azzal a sebesseggel, es nem csak akkor amikor kedve van, vagy pentek delutan.
-
lacruise
tag
válasz
tomboy0013 #41 üzenetére
"3 gondom van a Note 4-gyel: 1. Samsung, 2. Úgy is néz ki mint az összes többi Samsung, 3. Android
"
+1
hanyok a samsungoktol es felall a hatamon a szor az androidtol (legutolso probalkozasom 2 hetig tartott vele; eladtam mielott falhozvagtam volna)BB Z10
-
Hatvan9
senior tag
válasz
tomboy0013 #108 üzenetére
2.készüléknek 2 alkalommal vettem 520 -ast, aláírom hogy amit írtál stabilitásban, megbízhatóságban egy kategóriával jobb az "átlag" alsó-közép kategóriás androidnál, gondolok itt lg l40, Voda S4Mini stb. amiket épp a szolgáltatoknál kínálnak, de azért az S3 -al egy kalapba túlzás betenni.
-
Zolik
senior tag
válasz
tomboy0013 #56 üzenetére
te jó ég tomboy...nem lehetsz ennyire korlátot! De most komolyan!
Nekem S4-em van több mint egy 1év. Kb 3x fagyott le és úgy durván havonta 3-4x indítom újra, de azt is csak a megszokás miatt!
Én nem tudom neked milyen űber gagyi android telefonod volt, de valamit nagyon benéztél!
Én teljesen meg vagyok elégedve az S4-el! Volt WP-m is, imádtam, de nekem túl kötött volt és hiányzott belőle pár apróság ami nekem fontos volt (pl normális zenelejátszó program).
Szerintem a WP valahol félúton van az Iphone és az Android között. Most már kezd nyíltabb lenni, jó az irány. Viszont az apple a rendszer kötöttségei, a túlárazott telefon árak (hogy a túlárazott kiegészítőkről ne is beszéljünk) miatt sokakban ellenszenvet vált ki. Én nem vitatom a rendszert, csak a hozzáállásukat!ui. jah és hagyjuk már ezt, az alma ugyan úgy fikázza a másik gyártókat (főleg a samsungot). minden szart beperelnek az ügyvédei (lekerekített telefon élek? lol!!!!) csak hogy pénzt hajtsanak ki mindenből!
-
válasz
tomboy0013 #56 üzenetére
Nekem van mind a 3 "op rendszer". Iphone-om van, a táblagépem droidos és a céges telom windows phone. Mindegyiket újra kell indítani, ha folyamatosan használod, mert biztos lesz egy olyan mindegyikkel, hogy hiába húzkodod a kijelzőt nem veszi fel és nem reagál semmire... az iphone mondjuk miután lerakták tudod használni a telefont... Hiába vertem ki a balhét a vodába, hogy azért vettem prémium telefont, hogy ne kelljen kikapcsolni, ezt is ki kell...
-
helixP
nagyúr
válasz
tomboy0013 #56 üzenetére
Komolyan? Pár naponta egy újraindítás?
ÚRISTEN CSAK AZT NE!
Hiszen drága, energiaigényes, és életveszélyes.
-
válasz
tomboy0013 #41 üzenetére
Háááát pont windows phonet? Tudom, hogy csak ez a 3 választás van, de ha nem szereted az ios-t, és az android sem jön be, akkor inkább hagyd a francba azt vegyé nyomógombos telefont... jobban jársz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest