-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Persze működik, alapvetően a manuálisat akartam, minél olcsóbban megúszva, de aztán úgy voltam legyen a tetején a vezérlés, úgyis asztalon lesz. Ha 1-2 évig kiszolgál nekem most megérte, alapvetően maga az airfryer használatra voltam kíváncsi, annyi jót írtak már róla. Amúgy Tefalt néztem 30 körül, de valahogy nem hozta meg a kedvem, nálam sose volt favorit, amúgy meg Philipsre mentem volna, de az akciósan is 40+ jó esetben...
Szóval első teszt, csirkecomb, nem vittem túlzásba, simán befűszereztem és ment is a kosárba. Kicsit játszottam az idővel, de a beépített értékek jók, hasonlóképp hozta volna. Űberjó lett összességében, szép ropogós, a hús puha. (OFF: kíváncsiságból dobtam be sima wok-os zöldségkeveréket, mert mindenki mondta mennyivel jobbak a zöldségek és csak az volt. Zöldség szinten hozza az elvárandó állagát, aminek puhának kell lenni puha, aminek ropogósabbnak az ropog. Nem erre találták ki kimondottan, de én még natúrban nem toltam ilyen elégedettséggel gyorsfagyis zöldséget
és így jó órával utána se esett össze)
Apró, szokásos dolgok: nem fröcsköl, nem ragad semmi, nincs ételszag. Mosogatás gyerekjáték.
Alkalmazás: alapvetően nem érdekelt volna a funkció, de működik, be- és kikapcsolható a készülék, elindítható minden. Ha jelez is telefonon az hasznos lenne (ezt nem teszteltem).
Kosár méret (BH-AF2): 5 literes, 21,5 x 21,5 x 11 cmÚgyhogy eddig teljesen pozitív, alig várom, hogy normálisabban bevásároljak és komplexebb kajákkal próbálkozzak, nem számítottam rá, hogy a héten megérkezik.
-
Smiro
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged