- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz
JoolsNOS #4574 üzenetére
Annal tovabb a csemegpultos felvagottak se nagyon birjak. Sokszor meg annyit se. Sot, a teliszalami a legtobb csemegepultban mar az eladas elott avas izure szurkul.
A legfelhaboritobb, hogy latod, hogy szar, szolsz a pultosnak, hogy szeleteljen frisset, amire az a valasz, hogy nincs tobb. A hata mogott logo szalak pedig mas cikkszamon futnak, es azokat csak egyben tudja odaadniNincs is jobb erzes annal,amikor a 8-10 ezer ft/kg cuccot a huto helyett rogton a kukaba rakod otthon
-
bul07
nagyúr
válasz
JoolsNOS #4383 üzenetére
Klarstein gépek
AeroVital
[link]
33 926 Ft
Van aki nem szereti a manuális vezérlés hogy kikapcsolásnál tekergetni kell macerásabbAeroVital Deluxe
[link]
38 790 FtEzen az oldalon ez is játszik
Iratkozzon fel hírlevelünkre és kapjon 1.600 Ft * kedvezményt a következő vásárláshoz!
* A kupon csak egyszer érvényes, a rendelés minimális összege 16.000 FtEgy egykosaras gép
Xiaomi Lydsto Airfryer 5L
[link]
32.380 FtÉs egy a végére
Egy kosaras, garancia hát inkább nincs, és csak 1300W-os[link]
US$ 54.49Biztos lesz még más is aki ajánl gépeket
Én amúgy nagyon megfontolnám azt a Philips gépet, oké kicsit több de inkább most kicsit több mint megbánás a vége
Philips gépekre még nem nagyon érkezett panasz kicsit visszaolvasol képek is vannak róla hogy van kialakítva a kukucskálója -
Sdi
addikt
-
fradi81
veterán
válasz
JoolsNOS #3275 üzenetére
Auchan-ban vettem ezt az újratölthetőt.
-
Per Degaton
tag
válasz
JoolsNOS #3183 üzenetére
Igen, én is így értettem. Nem verte le semmi soha az elmúlt években, de csak 16A van a lakásban, ami kb 3600 wattot bír el egyszerre, így ha egyidőben menne mosógép, meg a sütő meg még valami nagyobb fogyasztó akkor akár előfordulhatna.
De szerintem sem számít annyit az a kettő közötti 500 watt különség. -
Bigemperor
senior tag
válasz
JoolsNOS #3124 üzenetére
Tökéletesen igazatok volt,ahol maradt,nem vették le. Sikerült behúznom egyet Pécsett,még volt vagy 4 db. A princesst én is megrendeltem kari előtt,jó árban lett volna,de akkor nem volt nagyon rá felesleges pénzem,ezért inkább visszamondtam,a Lidl gép sem lehet rosszabb sokkal és a hosszú gari is tetszik,valóban jó tapasztalataim vannak a boltban vele nekem is.
-
bul07
nagyúr
válasz
JoolsNOS #3112 üzenetére
Bocs átsiklottam felette
Ha nem lenne gépem én igen megvenném
Ugye voltak az alza PRINCESS gépek azok voltak ilyen 24-29e Ft-ért([link], [link]), de ezeknek a gépeknek a forgalmazása megszűnt
Aztán volt karácsony környéken sokjáig euronics Gorenje AF1700DB 30-e Ft-ért [link], de már felment az ára dupláraNa meg ugye vannak a Philips gépek
De azok 50e Ft környékén vannak inkább, volt egy két akció mikkor 42-43e vehetőek voltak de ritka és akkor hamar el is kapkodják , Philips kuponokkal néha jó árasítható, most 59e Ft [link]Viszont garancia az összes itt megemlített gépnek 2év, viszont a Lidl gépnek 3év, és eddig a Lidl elég jól kezelte a garanciális dolgokat így ez nyomós érv
Szerintem bátran vehető az ami a képen is van
(Viszont a kisebb ilyen gépeket szerintem nem szabad megvenni, még egy két ember esetén is kicsi lehet, na meg ennek a formája is jobb a kerek kosarú gépek szerintem rosszabbul pakolhatóak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autós topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest