- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
Szabz856 #4488 üzenetére
Azt jól látod, hogy 3,5 l elég kicsi tud lenni, főleg több személyre (de simán van, aki ekkorával oldja meg). Én egy személyre is 5+ literest vennék a nagyobb sütési alapterület miatt (a gép alig foglal nagyobb helyet a pulton).
Alternatív ötlet az Aldis 5,5 literes 25ért csütörtöktől. Igaz az nem wifis és nincs hozzá kiegészítő. Itt írtam róla: #4476 ggeleven
De ha mondasz egy árszintet, akkor lehet, hogy Philips, Cosori, Tefal vagy egyéb nevesebb gyártó típusára is kapsz tippet. -
törölt tag
válasz
Szabz856 #4488 üzenetére
Nekem ilyen van, összességében ár érték arányban megérte.
Behelyezve a kosár illeszkedése nem valami pontos de ha odateszem a kezemet nem éreztem meleg levegő kiáramlását így annyira nem gond. (Ez előfordulhat drágább gépek esetén is.)
A rács illesztés az aljára is lehetne pontosabb más gyártók ezt az egy kosarasaiknál jobban megoldották, volt aki lecserélte és vett a Praktikerben gumilábakat és megoldódott vele.
A gép rendben van számomra jól használható, jól sülnek benne az ételek.
Kapsz hozzá pluszban egy olajpumpát és egy rácsot. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Windows 11
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest