- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryu77
aktív tag
Köszi szépen, egy kicsit megnyugodtam de nem teljesen mert amióta fentvan ez a grafitos mod azóta vannak újraindulások véletlenszerűen és főleg idle állapotban. Próbáltam magasabb feszt adni a procinak, a ramoknak, a chipsetnek és egyszerre mindnek de a helyzet továbbra is fennáll. Olyan mintha megnyomnám a resetet mert semmi hibaüzenet vagy hasonló nincs.
Ja a tápom egy elég új "450W" jelzésű Codegen. -
WiZARD
addikt
thx.
direkt írtam idézőjelbe, hogy digitális
kiváncsi voltam hogy vajon csak marketing rizsa, vagy tényleg jobbak lehetnek ezek.no mind1, jó nekem ez a dq6, a maga 12 fázisával
loadline calibration nélkül se nagyon droppol soft mérés alapján, csak nagyon minimálisat. és ha bekapcsolom az LLC-t, akkor se javul/változik a helyzet. -
jugeen
addikt
nem kotekedeskent, de par hozzaszolassal ez elott az alabbit irtad:
Angol tudásom viszon ell kell ismernem elég gyatra. Időbe telik mire lefordítok megértek egy angol írást
most meg az alapos tartalmi kulonbseget hangsulyozod. van azonossag benne? van! ez szamodra serto? remelem nem. hasznos az irasod, ezt nem vonta senki sem ketsegbe. a megjegyzes lenyege a forras megjelolese volt.
-
Egon
nagyúr
"Oszcilloszkóppal kikapcsolt load line mellett"
Ezt most nem igazán értem (vagy a cikket nem fogtam fel teljesen). Nem arról volt szó, hogy a Loadline Calibration bekapcsolt állapotban okoz ilyen fesz-ugrást?
Mi lett volna szerencsétlen Quad-dal, ha be van kapcsolva az LLC? 5V-ot kapott volna?
Milyen lap volt az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged