Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
Látom válaszoltak a kérdésre Így én már nem.Sok mindent érdemes lenne. Csak idő és munka kérdése.Valamint ehhez a méréshez komolyabb oszcilloszkóp szükséges(made in China vagy Russia) nem alkalmas.
Nem saját volt amivel néztük, Valamint többféle alaplappal sem rendelkezem(idegen nem mindenki örülne ilyen mérésnek) de igyekszem több adatot összegyűjteni. -
kroky3
tag
Load line nélkül is van csak kisebb .Azzal jelentősen nagyobb. Nehéz lett volna bekapcsolni mivel azon a lapon nincsen.
Egy régebbi tipusú 3 fázisú giga lap volt ami már fogadja a quadokat. GA-9xx .nemírok teljes tipust még beperel a gyártó!
Ott a kevés fázis miatt volt olyan magas. V droop nélkül valószinű kb 2-3 tized voltal lehetett volna nagyobb azaz 1,9-2V De ezek mint írtam nagyon rövid impulzusok azért nem megy tönkre könnyen a proci.Deadmeat: Látom van aki azért pontosan érti amit írtam.Annyit tudsz ellene tenni, hogy nem kapcsolod be ha van ill, nem nem csinálsz Vdroop modot. valamint vigyázol a feszekkel.Vdroopal Szerintem az 1,36v megfelelő hűtéssel max 1,4v mellett valószinűleg nem okoz problémát.1.36- nál 100 %.hogy nincs! Mert úgy bőven beleesik a tűrésbe.
-
DeadMeat
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- World of Warships
- Asztalos klub
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem saját volt amivel néztük, Valamint többféle alaplappal sem rendelkezem(idegen nem mindenki örülne ilyen mérésnek) de igyekszem több adatot összegyűjteni.
Egy régebbi tipusú 3 fázisú giga lap volt ami már fogadja a quadokat. GA-9xx .nemírok teljes tipust még beperel a gyártó!