Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
Látom válaszoltak a kérdésre Így én már nem.Sok mindent érdemes lenne. Csak idő és munka kérdése.Valamint ehhez a méréshez komolyabb oszcilloszkóp szükséges(made in China vagy Russia) nem alkalmas.
Nem saját volt amivel néztük, Valamint többféle alaplappal sem rendelkezem(idegen nem mindenki örülne ilyen mérésnek) de igyekszem több adatot összegyűjteni.
-
kroky3
tag
Load line nélkül is van csak kisebb .Azzal jelentősen nagyobb. Nehéz lett volna bekapcsolni mivel azon a lapon nincsen.
Egy régebbi tipusú 3 fázisú giga lap volt ami már fogadja a quadokat. GA-9xx .nemírok teljes tipust még beperel a gyártó!
Ott a kevés fázis miatt volt olyan magas. V droop nélkül valószinű kb 2-3 tized voltal lehetett volna nagyobb azaz 1,9-2V De ezek mint írtam nagyon rövid impulzusok azért nem megy tönkre könnyen a proci.
Deadmeat: Látom van aki azért pontosan érti amit írtam.Annyit tudsz ellene tenni, hogy nem kapcsolod be ha van ill, nem nem csinálsz Vdroop modot. valamint vigyázol a feszekkel.Vdroopal Szerintem az 1,36v megfelelő hűtéssel max 1,4v mellett valószinűleg nem okoz problémát.1.36- nál 100 %.hogy nincs! Mert úgy bőven beleesik a tűrésbe.
-
DeadMeat
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest