Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
Load line nélkül is van csak kisebb .Azzal jelentősen nagyobb. Nehéz lett volna bekapcsolni mivel azon a lapon nincsen.
Egy régebbi tipusú 3 fázisú giga lap volt ami már fogadja a quadokat. GA-9xx .nemírok teljes tipust még beperel a gyártó!
Ott a kevés fázis miatt volt olyan magas. V droop nélkül valószinű kb 2-3 tized voltal lehetett volna nagyobb azaz 1,9-2V De ezek mint írtam nagyon rövid impulzusok azért nem megy tönkre könnyen a proci.Deadmeat: Látom van aki azért pontosan érti amit írtam.Annyit tudsz ellene tenni, hogy nem kapcsolod be ha van ill, nem nem csinálsz Vdroop modot. valamint vigyázol a feszekkel.Vdroopal Szerintem az 1,36v megfelelő hűtéssel max 1,4v mellett valószinűleg nem okoz problémát.1.36- nál 100 %.hogy nincs! Mert úgy bőven beleesik a tűrésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Filmvilág
- Torrent meghívó kunyeráló
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Arc Raiders
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy régebbi tipusú 3 fázisú giga lap volt ami már fogadja a quadokat. GA-9xx .nemírok teljes tipust még beperel a gyártó!
Ott a kevés fázis miatt volt olyan magas. V droop nélkül valószinű kb 2-3 tized voltal lehetett volna nagyobb azaz 1,9-2V De ezek mint írtam nagyon rövid impulzusok azért nem megy tönkre könnyen a proci.