- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
Load line nélkül is van csak kisebb .Azzal jelentősen nagyobb. Nehéz lett volna bekapcsolni mivel azon a lapon nincsen.
Egy régebbi tipusú 3 fázisú giga lap volt ami már fogadja a quadokat. GA-9xx .nemírok teljes tipust még beperel a gyártó!
Ott a kevés fázis miatt volt olyan magas. V droop nélkül valószinű kb 2-3 tized voltal lehetett volna nagyobb azaz 1,9-2V De ezek mint írtam nagyon rövid impulzusok azért nem megy tönkre könnyen a proci.
Deadmeat: Látom van aki azért pontosan érti amit írtam.Annyit tudsz ellene tenni, hogy nem kapcsolod be ha van ill, nem nem csinálsz Vdroop modot. valamint vigyázol a feszekkel.Vdroopal Szerintem az 1,36v megfelelő hűtéssel max 1,4v mellett valószinűleg nem okoz problémát.1.36- nál 100 %.hogy nincs! Mert úgy bőven beleesik a tűrésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest