Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
Na itt vagyok válaszolok a kérdésekre.
Nem piszkálódásnak szántam tényleg úgy írják mindenütt.Valamint gondolkoztam és rájöttem sokkal jobbat én sem tudnék.
(#57) shtml:A cikk felkerülése után nem sokkal belinkeltem, mikor a hsz.-t írtad már régen ott volt. A végefelé a piros innen link.
(#61) Ryu77: Egy pár hsz.-ben az X2-es topikban is emlegetik.
Azonban ez a Vdroop kérdés és a szabályzóba direkt ilyen módon beépített vezérlése, az újabb intel procik esetén került szóba a cikkben említett okok miatt.(#62) mv: Az alulfeszelésnek semmi káros hatása nincs, sőt kifejezetten hasznos a processzor élettartamára, hőtermelésre, fogyasztásra! (a stabilitásra lehet, de ha stabil azon az értéke akkor jó)
(#63) Ryu77: Az említett értékek (graf. mod és nélküle) kb egyenértékűek ilyen szempontból >szerintem biztonságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Spórolós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OpenWRT topic
- Akciókamerák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest