- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
Na itt vagyok válaszolok a kérdésekre.
Nem piszkálódásnak szántam tényleg úgy írják mindenütt.Valamint gondolkoztam és rájöttem sokkal jobbat én sem tudnék.
(#57) shtml:A cikk felkerülése után nem sokkal belinkeltem, mikor a hsz.-t írtad már régen ott volt. A végefelé a piros innen link.
(#61) Ryu77: Egy pár hsz.-ben az X2-es topikban is emlegetik.
Azonban ez a Vdroop kérdés és a szabályzóba direkt ilyen módon beépített vezérlése, az újabb intel procik esetén került szóba a cikkben említett okok miatt.(#62) mv: Az alulfeszelésnek semmi káros hatása nincs, sőt kifejezetten hasznos a processzor élettartamára, hőtermelésre, fogyasztásra! (a stabilitásra lehet, de ha stabil azon az értéke akkor jó)
(#63) Ryu77: Az említett értékek (graf. mod és nélküle) kb egyenértékűek ilyen szempontból >szerintem biztonságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest