- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Ebben igazad van, de még messzemenő következtetést így sem vonhatunk le. Hiszen nem tudjuk, hogy a TDK esetleg a saját design-ját gyártatta le, vagy más a forgatókönyv... Én TDK TREK MAX A34 hasonmást még nem láttam. Ez a tronsmart koncepció nagyon hasonló, de a doboz mérete más. Nem istenítem a az A34-t, mert annak is megvannak a gyermekbetegségei, de méretéhez/árához/tudásához képest erős ajánlat. Rengeteg gedszitet meghallgattam 1,5 éve, így nyilatkozom. Szóval egy kicsit out of date a véleményem. Erról a Tronsmart-ról nem is hallottam anno. Az biztos, hogy a TDK DSP-je jobb, mert a hangerő növelésével sem emlékszem jelentős torzításra, mert visszavette a mélyek erősítését. Persze a hangzás szétesik full hangerő közelében, de hát ekkora méretben mit lehet várni? B&O termékek sem jobbak sokkal ilyen méretben, direkt meghallgattam. Azoknak is erősen programozott a DSP-je a különböző hangerőszinteken. Közerl sem olyan nagy szám, mint ahogy a THEVR srácok előadják azt, leesett állal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest