Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
-
maximilian4
addikt
Szokásos. Már kicsit unalmas, hogy feljövök kb 3 hét után a forumba és ismét ugyan azokat olvasom ugyan azoktól az emberektől.
Amúgy meg nekem tök mind1 az eladási számok.
Nekem van tapasztalatom xiaomi telefonnal és imádnivaló telefonok. Akinek nem volt az úgyse tudja. Pl. egyáltalán nem szervízigényesek (mint pl. egy samu vagy lg). Iszonyat gyors a rendszer, testreszabható, minőség kifogástalan, támogatottság példás. Az első xiaomi telóm egy mi2 volt. Miután elolvastam itt a tesztet egyből must have érzésem támadt és meg is rendeltem. Azt kell hogy mondjam hogy a lehető legjobb döntés volt akkoriban, és aki androidos telefont akar annak ma is (bármelyik készüléke). Nekem a mi2 olyan volt mint egy tank. Olyan magasságokból és annyiszor ejtettem le betonra és soha sem lett semmi baja. Mikor eladtam akkor volt néhány karc a kijelzőn, de semmi egyéb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest