- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
Oppenheimer #176 üzenetére
Azért nem teljesen, de így van, egy nagyon jó felületű rendszert csináltak az androidon, egyébbként a Huawei EMUI is hasonló.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Oppenheimer #176 üzenetére
Hat legalabb hasznalhatot varazsolnak az androidbol. Es nem marad
a visszataszito gui. -
llaszlo
veterán
A Lenovo azért adott el "többet", mert felvásárolta a Motorolát és ebben már azokat az eladásokat is oda veszik. Ha csak simán a Lenovo-t nézzük, akkor nem ez a kép. A Lenovo telefonjairól eddig egy ismerőstől sem hallottam sok jót. A Huawei, viszont egyedül is hoz ilyen eladásokat.
-
válasz
monti0222w #172 üzenetére
Miért ne eroltetnek?
Az intel se veletlenul adja ingyen az atomot.
-
Воланд
titán
válasz
monti0222w #169 üzenetére
keversz te is mindent mindennel. az okostelefonokon az ms nem hasznalhatja a nokia nevet, csak a mar meglevo modelleken, az ujak microsoft nev alatt jonnek ki. a butatelefonokon hasznalhatja, ha akarja tiz evig.
"Nem gurul a szekér, hogy a Nokia név kell!"
igen, mert a 30 dollaros butatelefonokon, nokia nevvel az ms biztos sz*rra keresi magat.
-
Воланд
titán
válasz
monti0222w #167 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
monti0222w #163 üzenetére
a meglevo termekeket meg gyartjak, mert az abban arkategoriaban meg nincs lumia.
-
Potzee
addikt
válasz
alkatraz3000 #161 üzenetére
A Nokia gyárt okostelefonokat is csak nem mindenki ért hozzá...
-
Воланд
titán
válasz
alkatraz3000 #161 üzenetére
a nokia nem gyart telefont. a butatelefonokat is az ms gyartja es hasznalhatja rajtuk a nokia markanevet.
-
s4tch
veterán
válasz
r3dsnake #148 üzenetére
Nem harmadik a Xiaomi. Kínát letarolták, terjeszkednek Ázsiában és várhatóan Dél-Amerikában is, de ahhoz, hogy a világpiacról kitúrják a Samsungot és a többi nagy droid-gyártót, még kell néhány év. Pl. előző negyedévben a Lenovo és a Huawei is több telefont értékesített világszerte. [link]
-
Potzee
addikt
Jól nyomjátok, srácok! Jó a buli!
Bár, néha kicsit sok a fikázás...Én minden jó terméket gyártó cég sikerének örülök! A Xiaomi is ilyen!
Szinte a semmiből jött és pár év alatt nagyot lépett előre. Nyilván először a saját hazájában, aztán majd egyre jobban külföldön is! Aki le tud nyomni egy Samsug-ot és egy Huawei-t a saját, otthoni piacán, az le tudja nyomni őket más piacokon is!
Lehet, hogy nem ma...lehet, hogy holnapután... de ha akarják akkor megteszik!(#152) r3dsnake
Ez egy eléggé iOS fasiszta hozzászólás volt... -
r3dsnake
nagyúr
Hát hamarabb alakul így, mint, hogy a WP-ből legyen bármi. Pedig nekik nagyon szurkoltam, hogy legyen egy értelmes iOS alternatíva, de csak elfelé kúrogatják már megint. Az androidot nem tartom semminek, de a Xiaomi legalább értelmes felületet szab rá, támogatja és igényes köntösbe burkolja.
-
Воланд
titán
-
r3dsnake
nagyúr
Egyértelműen látszik a tendencia. A Samsungra ráuntak az emberek, nincs támogatás, évek óta ugyanazt a műanyagba csomagolt bloatware-t adják... Drukkolok a Xiaominak, android közül az egyedüli értelmes és igényes szereplőnek tartom. Két szereplős lesz a piac idővel az Apple és Xiaomi által.
-
Janesz1981
tag
Xiaomi nem az a telefon amit akadály nélkül tud venni ember . Indiában ha stockba kerül pár telo el is viszik. 1 milliós indiai eladást is akkor lehetne felhozni ha folyamatosan lenne raktáron de nincs. Akkor se lenne drágább ha európai hálózatuk lenne mert viszonteladók szép haszonnal árulják.
-
Hölgyek-Urak!
Az az igazság, hogy végig törölhetném az egész topicot, mert az elejétől fogva csak a felesleges vita megy. Annak viszont nem sok értelme lenne, mert azt a pár hozzászólást is érintené, ami nem csak fanboy/hater odamondás.
Kérek mindenkit a normális, kulturált társalgásra - valamint az érveken és tényeken alapuló vitákat preferáljuk, ha már egy szakmai oldal fórumtopicjáról beszélgetünk. Ez nem a blog.hu.
Köszönet.
-
-myself-
tag
válasz
monti0222w #83 üzenetére
Hali, az mikorra varhato?
-
s4tch
veterán
Kérlek, definiáld (újra) a lendületet.
"amikor a wp-vel kapcsolatban jonnek itt a tobb szaz szazalekos novekedessel ev/ev alapon az is egy baromsag, ha melle a darabszam meg nevetseges"
Nem értek egyet. Egyrészt nem minden gyártó méri magát Samsung/Apple mércével, és a piaci elemzők, befektetők sem így gondolkodnak. Másrészt a viszonyszámok széles körben elfogadott mutatók. Hogy ezt hogyan szövegezzük, azon le lehet állni nyelvészkedni (azaz inkább szőrszálhasogatni), de nem hiszem, hogy bárhová vezet. Pl. a Oneplus egy jó eladásokat produkáló cégnek számít, nem csak random fórumharcosok szerint, pedig egy milliót sem feltétlenül adott el világszerte.
(#138) Pearce: woland legalább tényleg érvel, akkor is, ha szerintem nincs igaza. Amit te eddig itt produkáltál, az fing.
-
Воланд
titán
alacsony szamrol indultak az eladasok? igen, ez igy van, mindenki a nullarol kezdi, attol alacsonyabb nem igazan van. de akkor leirom egy kicsit mashogy: indiaban tavaly kicsivel tobb, mint 90 millio okostelefon kerult ertekesitesre. a xiaomi meg ot honap alatt egy milliot adott el. es ez az ot honap nem random kivalasztott ot honap, hanem a bevezetest koveto ot honap. erted mar, hogy miert tulzas itt lenduletrol beszelni, meg mi a baj a 250%-al? amikor a wp-vel kapcsolatban jonnek itt a tobb szaz szazalekos novekedessel ev/ev alapon az is egy baromsag, ha melle a darabszam meg nevetseges.
-
törölt tag
-
s4tch
veterán
Szövegértésből nem voltál nagy harcos, ugye. Az, hogy valami irreleváns, nem jelenti, hogy humbug. A kolléga idézhette volna a londoni olimpia női agyaggalamb-lövészet selejtező eredménysorát is, az is kb. ennyire kapcsolódott volna a témához. Az, hogy mennyit ad el a Micromax és a Samsung, lényegtelen akkor, ha egy másik gyártó növekedését szeretnéd megítélni.
Ha gép előtt ülök, majd linkelek. Fél perc megtalálni a kínai piac q4-es adatairól szóló cikket, megkeresheted magad is.
-
Zophia
csendes tag
ez lehet! nem vitázom az érveid ellen,mert úgy gondolom kinek a pap,kinek a papné! Amúgy igazából nekünk magyaroknak! nem teljesen mindegy ki mennyi telefont tud eladni? PL Én csak egy bejegyzést szerettem volna elolvasni,plusz érdekelnek a hozzászólások is,ha építő jellegűek,és nem trollkodások( lehet vitatkozni ésszerűen),rengeteg sok jó információhoz jutottam,mióta itt olvasgatom a fórumot!
-
Pearce
aktív tag
Pontosan.
A flame-ben bőven benne vannak a kínai "loverek" is a sajátos nézetükkel.(#127) s4tch
Statisztikát hozzál meg kimutatást bakker, ne a 250%-kal dobálózzál.
Blyan nem csak a hasára csapott és mondott valamit, hanem egy táblázatot illesztett be az Indiában levő okostelefonok márkáinak százalékos megoszlásáról.
Ha szerinted ez csak humbug, akkor nincs miről beszélni... -
David75
őstag
Alapvetően az generálja feszültséget, hogy az mb-n aránytalanul túlszinezve jönnek le a kínai telefonos hírek. Erre még rátesz jó pár lapátta hogy a kínai telefon fanboy-ok úgy állnak a témához mintha pl: A xiaomi jótékonysági alapítvány lenne és azért adná ilyen olcsón a telefonokat mert nem akar lehúzni a szemét samsungal ellentétben, miközben ha van akinek csak egy csöpp esze is van az látja, hogy azért mert csak a kínai piacra gyárt alapvetően és nem kell reklámra, szervízhálózatra, k+f re és még sokminden másra költeniük, a vámot is segítenek elcsalni. Ezen felül már többször olvastam kínai fanboy-októl, hogy ma aki nem kínai telefont vesz az vagy nem ért a telefonokhoz vagy idióta. Ezek összessége joggal elég sok ellenszenvet vív ki magának.
-
s4tch
veterán
Akinek 250%-os, nem kínai piacon mérhető növekedés nem felel meg annak, hogy egy gyártó kezd lendületbe jönni a nemzetközi piacokon, attól elég vicces egy érveléstechnikára való hivatkozás. Irreleváns kötözködést ritkán neveznek érvnek. Blyan pl. azzal gondolta cáfolni, hogy a Xiaomi 250%-ot emelkedett, hogy belökött egy táblázatot más gyártók adatairól. Te meg azzal, hogy alacsony számról indultak az eladások - jó reggelt, jóember, ezt hívják fejlődő vállalatnak.
(#124) jacis: ja, tehát ha valakit zavar a proli kötözködés, az fan. Úgy látszik, ez olyan bináris történet, mint a hazai közélet: vagy náci vagy, vagy kommunista. Esetleg még fel lehetne dobni, hogy aki nem homofób, az buzi, és kerek lenne a világ.
-
Zophia
csendes tag
szakmai oldal! oké! leírod a véleményedet,és ennyi,de nem kell mindenben a hibákat keresni csak azért,hogy feszültséget generálj! elsőre is lejött,h vannak itt páran,akik nem csak azért vannak itt,h normálisan lehessen akár vitázni,TALÁN átbeszélni,h kinek mi felel meg. Inkább érzem azt ,h ez már adok -kapok verzióba ment át.
-
azopi74
addikt
"Mindenkinek van egy mobilja,ballagjon abba,amit használ,és nem lesz vita"
OK, vezessük be, hogy be kell minden fórumtagnak regisztrálnia a telefonját serial validálásával, és mindenki csak a saját gyártójáról szóló topicokban szólhat hozzá, kizárólag dicsőítő hsz-eket. Rendkívül érdekes olvasmány lesz a ma fórum. -
David75
őstag
válasz
#79335424 #100 üzenetére
Ez amit írsz ez a meizu-nál is jelen van? Csak mert épp gondolkodom meizu vásárláson, de mit ne mondja az O2 féle 4g hálózat így is elég gyenge. (nem nem veszek semmi xiaomi vagy egyébb más Ázsiai csodát, Mielőtt valaki elkezdené)
A cikkhez annyit, hogy egyik kínai gyártó se szeretet szolgálat, minél jobban terjed annál drágább lesz, ez már most látszik. Mire elér rendesen Európába szervízzel, reklámmal, szolgáltatói forgalmazással addigra nem lesz sokkal olcsóbb mint a Samsung és társai.
-
jacis
nagyúr
-
Zophia
csendes tag
Elejétől olvasom a kommenteket,és ez a komi már valóban troll kategória, miért kell tovább folytatni? ha nem tetszik ami itt van,el kell ballagni másik topikba! felesleges itt tovább uszítani! Senkit nem érdekelnek a számok.Mindenkinek van egy mobilja,ballagjon abba,amit használ,és nem lesz vita
-
Воланд
titán
válasz
Barthezz2 #76 üzenetére
ok, ez viccnek jo volt. ha meg valoban komolyan gondolnad a flamet, akkor megkerned az egyik kollegadat, hogy nezzen ra a topikra es takaritsa ki mindket fel reszerol azokat a hsz-eket, amikrol ugy gondoljatok, hogy "flame", "trollkodas", stb. gondolom ez nincs megtiltva. ahogy az sincs megtiltva, hogy a forumozo jelentse, ha valami szabalyba utkozot lat, ne pedig oldalakon keresztul vergodjon, hogy "jezusom, mar megint konkret tenyeket, meg szamokat hoznak fel xy ceg ellen, mi lesz most". persze nem vergodni kellene, hanem ellenerveket felhozni, de hat a tenyek makacs dolgok. persze elore latom, hogy ha itt takaritas lesz, akkor mennek a tenyeket tartalmazo hsz-ek is a levesbe, nehogy megtorjon a "minden szep es jo, lenduletben a ceg" kep.
-
jacis
nagyúr
válasz
TheBikerider #109 üzenetére
Ez mi volt?
-
-
törölt tag
-
fi:zi'k
nagyúr
Mert most ezzel mi volt a gondod? Blyan lekezelő stílusától biztos jobb.
Gondolom, ha a BB-re vagy a Passportra trollkodnak/flémelnek folyamatosan, azt te külön szereted?!
Pedig megfogadtam, hogy nem írok.
(#96) Duliee
Régen volt Evermen. Ő egyedül vitte a hátán ezt a dolgot. -
törölt tag
Az a terjeszkedés szerintem sem olyan síma ügy értékesítési és szervízhálózat, valamint szolgáltatói támogatás nélkül. A szolgáltatók meg nem nagyon díjazzák a dual SIM telókat. Tulképp van a Xiaominak single SIM verziója is, csak ezzel már keskenyedik a paletta. De van egy ennél húzósabb probléma is. A szolgáltatók nem nagyon foglalkoznak már a 3g -vel, csak a 4g -t fejlesztik, arra próbálják átterelni az embereket. Kínában TDD-LTE van. Indiában FDD, de csak 1800MHz. Azzal nincs gond. Az EU -ban (nálunk is) azonban erősen nyomják az FDD 800MHz -es (B20) LTE frekvenciát. Ebben viszont a kínai telók nem remekelnek. Már az is necces, amikor a bármilyen bótban vásárolt Xiaomi tulajának feltűnik, hogy az ő telóján miért zéró az LTE, miközben a haverjáén fullos. Egy szolgáltató viszont biztos nem fog olyan telót árulni, ami nem tudja kezelni az adott hálózat típus egyik alap frekvenciáját. Hány Xiaomi típus tudja jelenleg a B20 -as LTE -t?
-
Tök mindegy mit piszkál, én pl alapból rühellem, ha valaki beront ekézni egy topicba.
Akármi lehet, Samsung, HTC, Blackberry. nem szeretem az uszító stílust. Eszik az ember elég kefét az életben, hogy fél napon át a f.szságokat olvassa.. Persze, át lehet ugrani, DE MINDENNAP???
Utálatos dolog az indulatos szemetet olvasni, mégis kell.. Lassan mindennap. És néha tényleg elhiszem, mikor azt írják régen más volt a PH, és felhígult... Az ilyen ökörködéseknek nincs értelme..
Még egy újonc biztos nagy elánnal olvassa, de amikor már egy csomó PH-stól, ezt kell olvasni minden egyes alkalommal, már elveszti a "varázsát"...
Kicsit vagy színezni kéne, vagy abbahagyni, mert tudom már mindenki véleményét, oda-vissza...
Vagy csináljunk egy dühöngőt, ahol mindenki elmondja a szarfoskínai búját-bánatát... Jobb ötletem nincs. És ezt lassan fel lehetne tényleg vetni valahol...
Rám lehet sütni , hogy nagy kínai fan vagyok, de ez sem igaz így, mert ár-értéket nézek, és pl rühellem azokat a nevesincs gyártókat, akik nem azok, akiket ti ekéztek
Pont. Nekem már teli a tököm ezzel... Sokéves PH! tagok értelmetlen gügyögése lassan a mobilareéna egyes topicjai... Pont az ilyen oda-vissza szarrágás miatt, nagy megmondásokkal, hogy azé' szar a szájomi, mert... Azééé' nem szar....
Nézzünk már kicsit magunkba, kinek kell ez a szájkarate, igényetek, igényünk? De őszintén?
-
tonerz
aktív tag
válasz
#65577472 #87 üzenetére
Természetesen valamennyire túlzás, de a szóhasználattal nyomatékosítani akartam a mondandóm ezért is raktam idézőjelbe, mert már nagyon unalmas hogy minden hasonló topikba azonnal beesnek a fotel mérnökök és elkezdik osztani az észt mindenfajta "okos" sztereotípiákból kiindulva.
-
Blyan
félisten
válasz
Armagedown #88 üzenetére
Ez tény, egy rajongótábor se jobb a másiknál....
-
törölt tag
Xiaomi a tízéves tervét követve most Délkelet-Ázsiára és Dél-Amerikára koncentrál, ott dagadhat tovább a Mi-lufi, jöhetnek az újabb tőkeinjekciók, és meg is ugrották az évi 100 milliós darabszámot. EU-ba még évekig nem jönnek, ezt Hugo Barra is megerősítette pár héttel ezelőtt.
(#73) tonerz Azért a légypiszok barokkos túlzás, Európa és Észak-Amerika együttesen a tavalyi okostelefon eladások közel harmadát tették ki, Kína a másik harmadát, többiek a maradékot.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
voyager4.4 #85 üzenetére
a szalámipajtás jobb?
-
monti0222w
addikt
válasz
Armagedown #82 üzenetére
Akkor viszont várd meg a 2GB-s verziót, érdemes!
-
Armagedown
őstag
Nem is csoda, hogy az élen van, hiszen nagyon jó mobilokat gyártanak, ami hardveresen és szoftveresen is nagyon jó.
A húgomnak rendeltem egy Redmi 1s-t és imádja, én már várom hogy lejjebb esen a Redmi 2s ára, mert akkor veszek egyet magamnak. -
GSPLR
senior tag
Nem kellett sokat keresnem, hogy találjak egy flame hírt
-
Annak ellenére, hogy Xiaomi telefonom van, és annak ellenére, hogy javarészt egyetértek a külföldi terjeszkedéssel kapcsolatos véleményetekkel(ez nem csak neked szól), k...ára unalmas már, hogy minden Xiaomi vagy kínai telefonos topikban ugyan úgy a ti anti hadjáratotokról szóló falme-et kell oldalakon keresztül olvasni. Ha ennyire utáljátok a kínai cuccokat, el is lehet kerülni az efféle topikokat. Mindenkinek jobb lenne.
Nem akartam eddig nekállni moderálni, mert tuti megkapnám, hogy önérdekből teszem, de ha így folytatódik továbbra is, kénytelen leszek..
Szóval inkább oldjuk meg másképp. Köszi!
-
tonerz
aktív tag
Az hogy egy gyártó az élen van a kínai piacon, ahol egymagában több száz millió felhasználó van, már önmagában elég erős fegyver tény.
Ehhez képest Európa egy "légy piszoknak" minősül darabszám tekintetében, de kissé sarkítva még az Usa is ide tartozik.
Nem hiába tepert az Apple is Kínában hogy hivatalosan is legyen szifon, és ez szépen megmutatkozott az ucsó negyedéves nyereségükön főleg a 6 plus esetében.Úgy hogy felesleges vita, hogy csak Kínában első és az semmit nem ér...
-
-
fi:zi'k
nagyúr
A Xiaomi híreknél már-már olyan értelmetlen viták alakulnak ki, mint ami az alma-samu vonalon megszokott.
Jön néhány megmondóember, bedobja a csontot, a fanok meg ugranak rá.Miért kell ezt mindig eljátszani?
-
válasz
Dr.Anonymus #67 üzenetére
Google barátunk
Márkák, India
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #58 üzenetére
Az új brand.
Mi Others!
-
Senais
aktív tag
-
-
Garada
őstag
A maga piacán biztos jól elvan, de nem hiszem túl sok ember van aki a megszokott márkák helyett mást választana.
-
voyager4.4
senior tag
Van különbség, hogy legyártatod a komplett készüléket aztán rászitálod a neved és a között, hogy alkatrészeket gyártatsz a saját termékedhez...
Egyébként szerintem ezt a lendületbe jön dolgot, amin úgy fennakadtál, úgy is meg lehet közelíteni, hogy egyre inkább bekerül a köztudatba. (Ami igaz is)
Látogasd meg a "milyen okostelót vegyek" topikot, írd be a keresőbe, hogy "xiaomi, redmi vagy 1s" és sírj.
-
Indul a flame-war.... De unom már...
@Blyan: A Prestigio ciprusi, a Navon ,magyar... Aztán minden Kínában készül B brandes kínai üzemekben..
Szóval egy kutya, itt annyi, hogy vannak akik fentebb pozicionáltak / ennek miértjét most hagyjuk , nem akarok erről vitázni
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Blyan ugyan kicsit máshogy közelítette a problémát, de a lényeget tekintve igaza van. Nekem van Xiaomi telefonom, és meg is vagyok vele elégedve, de ennek ellenére (vagy pont ezért) mondom azt, hogy a Xiaomi egyelőre sajnos nagy ívben tojik a nemzetközi piacra. Itt Magyarországon ugyan már egyre több helyen kapható, de hivatalos Xiaomi-s kereskedő- ill. szervizhálózatról nem beszélhetünk. A termékek közül is csak azok kaphatók, amik "pörögnek" (tehát nincs jelen a teljes termékskála).
A ROM sem gyárilag tud magyarul, és -- bár ebben nem vagyok biztos, de -- 99%, hogy nem is a forgalmazó bajlódik a fordítással, hanem szépen levadássza a miuiandroid.com -ról.
Hivatalosan csupán az USA-ba vannak, izé lesznek jelen hamarosan, de a hírek szerint ott se telefonokkal nyitnak (lehet mert sz@rrá perelné őket az alma?).
Egy szó, mint száz, a nemzetköziségtől messze vannak, mint az a bizonyos Makó Jeruzsálemtől. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
maximilian4 #16 üzenetére
Én egy Xiaomi mi4-et is szívesen megtapogatnék már.
-
Blyan
félisten
válasz
monti0222w #37 üzenetére
Akkor az Apple is kínai, na így már mindjárt más. Bár itt a china fanky club mindig is ezt szajkózza.
-
Mr.Silkó
veterán
Mégis hogy tudta volna megfordítani a Samu 'A' sorozata a csökkenő eladásaikat? Pont Kínában nem érnek el semmit ilyen áron, az ott csak az Apple-nek megy, Android fronton a hazait veszik ott többnyire, ráadásul fele/harmadáron.
-
Blyan
félisten
-
Pearce
aktív tag
"Mi lenne, ha most megpróbálnátok elfogadni, hogy a Xiaomi is egyre nagyobb valaki, még akkor is, ha Kínán kívül ez egyelőre még nem mutatkozik annyira meg..."
Egyelőre...egyelőre, ja.
Egyelőre majd akkor fog Kínán kívül is megmutatkozni, ha a lícenszdíjakat lesz szíves befizetni, eu-s hálózatot létrehozni, stb.(#23) Senais
"most akkor mondjam azt, hogy felnéztem a t-mobile honlapjára és egyből ott van az asus, az acer és a zte meg a többi"
És vajon a Xiaomi miért nincs ott, hm?
Jó duma ez a "nem akarnak terjeszkedni" meg "elég nekik a kínai piac", ja.
Vagy inkább büdös nekik fizetni, mert akkor már egyből megugrana a telefonok ára és nem lenne annyira nyerő ajánlat. -
Senais
aktív tag
most akkor mondjam azt, hogy felnéztem a t-mobile honlapjára és egyből ott van az asus, az acer, a prestigio és a zte meg a többi? Belekeverhetjük ha akarjátok, de attól még ott is egyre nagyobb számban vannak jelen a kínai telók...
De felesleges, mert még mindig ott tartunk, hogy kezdenek elterjedni. Egy vagy két év múlva ugyanúgy a kínálat része lesz a meizu, a xiaomi, a lenovo meg a többi.. -
Tomi_Ohl
veterán
Mi lenne, ha most megpróbálnátok elfogadni, hogy a Xiaomi is egyre nagyobb valaki, még akkor is, ha Kínán kívül ez egyelőre még nem mutatkozik annyira meg...
Az iPhoneok sikere már a múltkori hírnél meglepett, de akkor az volt, hogy ezzel az Apple lett a legnagyobb Kínában... Most akkor hogy van?
-
jacis
nagyúr
válasz
maximilian4 #16 üzenetére
Akkor nézegesd valamelyik kínai gyártó webshopját
-
Senais
aktív tag
Tömegével jönnek a hírek, hogy a meizu, a lenovo és a többi terjeszkednek különböző értékesítők által (nem sufni gsm-re gondolok, wayteq-re mondjuk). A szolgáltatókat ne keverjük bele ha lehet, azoknak így is elég szegényes a kínálatuk.
De még ha nincs is igazam, akkor se az volt az első, hogy meglátok egy olyan cikket amiről amúgy sok mindent nem tudok, de azért rögtön írom a sablon szöveget alá, hogy ez így meg úgy nem igaz.
Mellesleg meg normálisabb webáruházakban gari is van, nem egyszer hallottam már hogy kicserélték egy szó nélkül a tégla-telót. várni kell rá az tény, de még mindig jobb mint az hogy elküldenek a fenébe userhibával, mikor megrepedt a zsebemben ütésálló sony teló...
-
maximilian4
addikt
Szokásos. Már kicsit unalmas, hogy feljövök kb 3 hét után a forumba és ismét ugyan azokat olvasom ugyan azoktól az emberektől.
Amúgy meg nekem tök mind1 az eladási számok.
Nekem van tapasztalatom xiaomi telefonnal és imádnivaló telefonok. Akinek nem volt az úgyse tudja. Pl. egyáltalán nem szervízigényesek (mint pl. egy samu vagy lg). Iszonyat gyors a rendszer, testreszabható, minőség kifogástalan, támogatottság példás. Az első xiaomi telóm egy mi2 volt. Miután elolvastam itt a tesztet egyből must have érzésem támadt és meg is rendeltem. Azt kell hogy mondjam hogy a lehető legjobb döntés volt akkoriban, és aki androidos telefont akar annak ma is (bármelyik készüléke). Nekem a mi2 olyan volt mint egy tank. Olyan magasságokból és annyiszor ejtettem le betonra és soha sem lett semmi baja. Mikor eladtam akkor volt néhány karc a kijelzőn, de semmi egyéb. -
Воланд
titán
az ilyen idc, meg hasonlo piackutato cegek statisztikajabol, plusz a ceg altal kozetett "hivatalos" adatokbol nagyjabol ki lehet szamolni, hogy a xiaomi egy ev alatt kb 4-5 millio (es akkor meg lehet, hogy sokat irtam) keszuleket ad el kinan kivul. ez nagyon messze van a lenduletbe joveteltol.
-
Blyan
félisten
válasz
maximilian4 #4 üzenetére
Ha tudod igazolni a nemzetközi piacokon lévő lendületbe jövetelt, akkor van miről beszélni. Ha nem, akkor sorry.
-
jacis
nagyúr
A Samsung jó nagyot bukott..
-
Blyan
félisten
A nemzetközi piacokon még csak most kezd lendületbe jönni a Xiaomi,
Ezektől az állításoktól készen vagyok...
-
fornettisuti
veterán
Bizom a xiaomi nemzetkozi sikereben, bar huaweit sem szabad figyelmen kivul hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Háztartási gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest